søndag 31. august 2014

Oppsumering August

  
 
Dette har vært en ok lesemåned med en del lettlest bøker. Jeg har fått lest litt mer enn jeg pleier da jeg hadde noen dager ferie denne måneden
 
 
 
Bøker lest:
1. Santa Montefiore, Sommer paviljongen
2. Kate Morton, Svunnen tid
3. Yvette Manessis Corporon, Når sypressene hvisker
4. Åsne Seierstad, de krenkede(lydbok)
5. Lori Lansens, Livet tilbake
6. Katherine Webb, En sang fra fortiden (lydbok)
7. Karen Swan, Bringebærpiken
8. Tatiana de Rosnay, Den andre historien
9. Arní Thórarínsson, Heksens tid



Bøker kjøpt: Jeg har vært på bruktmarked og hadde 1001 lista i tankene da jeg plukket bøker

1.Tarjei Vesaas, Fuglande
2. Camilla Collett, Amtmannens døtre
3. Mark Twain, Huckle-Barry Finn
4. Leo Tolstoj, Anna Karenina 1
5. Leo Tolstoj, Anna Karenina 2
6. Alexandre Dumas, De tre Musketerer
7. Isabel Allende, Åndenes hus

5 kommentarer:

  1. Ser ut til at du har lest koselig litteratur i august! Jeg har et par krimbøker liggende, og en alvorlig om fæle forhold i Ukraina, men legger de bort foreløpig. Har mer lyst på koselitteratur en stund nå! Ha en fin september!

    SvarSlett
  2. Det var tydelig du hadde 1001 bøkene i hodet da du plukket deg bøker! Slik bruker ikke min haug se ut etter en tur på Gjenbruken :-) Jeg går alltid rett til engelskbøkene for der finnes den største sjansen for å finne fantasy. Jeg har kjøpt en mengde bøker der og gjort store kupp (som en kasse med Stephen King, eller hele Mallorean serien). Men det er like gøy hver gang jeg går igjennom hyllene :-)

    SvarSlett
  3. Jeg er imponert over lesetempoet ditt. Jeg synes jo jeg leser mye, men ikke i nærheten av deg=) Fin ny uke til dere=) Vibeke

    SvarSlett
  4. For en god ide å gå på bruktmarked og lete etter 1001 bøker, det tipset skal jeg ta med meg. Ser du har lest en del "dameromaner" og vil anbefale deg Gøril E. Hellen sin nyeste, den var skjønn :)

    SvarSlett
  5. 9 bøker er bra det. Har ikke lest noen av diss, og det e rvel fordi jeg leser minimalt av dameromaner. De krenkede er forsåvidt ikke det da.. den hadde jeg en gang, men lånte den bort til noen jeg ikke husker..og den er ikke kommet tilbake. Typisk.. Jeg rakk ikke å lese den selv. Ellers har jeg lyst til å lese Sypressene, fordi den er fra Hellas.. Ha en fin uke.:)

    SvarSlett