søndag 10. august 2014

En smakebit på søndag

 
Det er søndag og tid for en smakebit på hva jeg og andre leser.
 
I går leste jeg ut boken En svunnen tid av Kate Morton,
Jeg har tidligere lest Tilbake til Riverton og Den glemte hagen.
Boken er på hele 624 sider og jeg sitter igjen med en følelse av at den godt kunne vært litt kortere. Boken er spennende og jeg liker jo godt bøker som handler om familie hemmeligheter, men i perioder falt jeg litt ut(kanskje min feil og ikke boka....)
 
 
Det begynte med et brev som hadde vært borte i ca 50 år.
Når Edie sin mor får dette brevet gir hun fra seg en grusom strypelyd fulgt av gispende hikst.  Edie mistenker at moren har en hemmelighet. Retur adressen på brevet er Milderhurst slott, og Edie begynner å grave i fortiden.
 
Hun så ganske vill ut, men det var ikke bare det som gjorde henne annerledes. Hun var bare sytten år den gangen i september 1939, men de andre kvinnene så ut til å trekke seg inn i seg selv da hun kom.
" virket de ærbødige"
Ja ærbødige er ordet. Overrasket over å se henne, og usikre på hvordan de skulle oppføre seg. Omsider snakket en av dem og spurte om hun kunne hjelpe henne, men piken bare viftet med de lange fingrene og sa at hun var kommet for å hente sin evakuerte person.
 
 
 
 


13 kommentarer:

 1. Denne har jeg lest også. Liker Kate Morton, men et par av hennes bøker kunne godt ha vært kortet ned en del. Vil tipse om Katherine Webb`s bøker. Mye likt Morton. :)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har tre av Webb sine bøker. Har lest Arven og den likte jeg godt

   Slett
 2. Både Webb og Morton er forfattere som jeg burde tatt tak i snart, kanskje til høsten? Ønsker deg en fin søndag, Lene :-)

  SvarSlett
 3. Jeg ville ha sagt at jeg har lest denne, men jeg tror det er Tilbake til Riverton og Den glemte hagen jeg har lest. Nå måtte jeg slå det opp, og joda, jeg har lest alle tre :-D Noen ganger faller det bøker innimellom sprekkene og jeg er glad for at jeg har Bokelskere.no som hukommelse! Ønsker deg en fin søndag, Lene!

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten och ha en fin söndag :)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten. Jag känner ju till författaren men tror inte jag läst något av henne.

  SvarSlett
 6. Jag kunde gott tänka mig att läsa något av Kate Morton, men kanske Riverton-boken i första hand då?

  SvarSlett
 7. Denna har jag faktiskt stående oläst i hyllan. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 8. Har inte hört talas om vare sig boken eller författaren innan. Tack för smakbiten :)

  SvarSlett
 9. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 10. Jeg har lest nye av både Webb og Morton, men denne her har jeg ikke lest. Holder på med "Det hemmelige barnet" Webb`s nyeste og den kan jeg anbefale varmt :) Takk for fin smakebit!

  SvarSlett
 11. Denne boken likte jeg godt, men Den glemte hagen synes jeg er den beste :)

  SvarSlett