mandag 29. september 2014

Boken på vent

Det er tirsdag og tid for boken på vent hos Beathe  Det er og siste arbeidsdag før jeg skal ha en liten høstferie. Sønnen min og jeg skal bli med foreldrene mine på 4 dagers hyttetur. Da blir det nok masse god mat, spilling, lesing og deilige turer i skogen. Blir deilig å komme seg bort litt noen dager Min bok på vent denne uken ble jeg anbefalt av en kollega, som og var så grei å låne meg boken
 Du elsket alltid havet av Lucy Clarke
Det er to grunner til at folk reiser. Enten leter de etter noe, eller så rømmer de fra noe. Mia gjør begge deler. Så blir hun funnet død. Hva gjør du om du blir fortalt at din eneste søster., hun du trodde du kjente alle hemmelighetene til, har tatt sitt eget liv? Katie blir knust da lillesøsteren Mia blir funnet omkommet på Bali. Hun hoppet utfor en klippe, sier politiet. Men Katie nekter å tro det og starter sin egen etterforskning. Alt hun har igjen etter Mia, er dagboken fra reisen hun var på de siste månedene hun levde. side for side, land for land, nøster Katie opp i søsterens liv. Det hun oppdager, endrer alt.

6 kommentarer:

 1. Så deilig med høstferie og lading av batterier. Reiser selv på torsdag, kan nesten ikke vente. Denne boken har jeg lest, litt søt etter min smak, men siden Beathe likte den veldig godt, så tipper jeg det bare var hos meg den ikke nådde helt opp. Ha en super tirsdag Lene!

  SvarSlett
 2. Åh, det høres deilig ut med høstferie! Her er det ikke før i neste uke så vi må smøre oss med litt tålmodighet før det blir vår tur. Denne boken likte jeg godt og det blir spennende å høre hvordan den falt i smak hos deg.

  SvarSlett
 3. Denna bok blev jag verkligen nyfiken på. Den verkar mycket spännande! Tusen tack för tipset! :-)

  SvarSlett
 4. Det hørtes deilig ut å reise bort i høstferien. Vi har høstferie her også, men mannen min må jobbe for det så da skal vi heller ha besøk. En av mine bonusbrødre og nesten hele familien hans kommer og skal bo hos foreldrene mine. Så blir det turer og selskap og middag osv :-) Det blir virkelig koselig! Ønsker deg en fin dag, Lene!

  SvarSlett
 5. Virker som en gripende bok dette, hvis historien holder og det ikek blir for klissete da.. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Det kan bli ei interessant historie - god fornøyelse :-)

  SvarSlett