mandag 22. september 2014

Boken på vent!

Det er igjen tirsdag og tid for boken på vent hos Beathe Jeg har fortiden litt fokus på 1001 bøker og har funnet frem en bok jeg snart skal lese.

Dracula av Bram Stoker
 
Den unge advokaten Jonathan Harker reiser fra London til Transylvania for å ordne noen eiendomoverdragelser. Han er kjøperens gjest i en mystisk borg i den fascinerende og skremmende fjellkjeden Karpatene. Og han liker seg mindre og mindre.... Om natten oppsøkers han av vakre vandøde kvinner. Greven som sikrer seg eiendomeer i Lndon avslører grusomme egenskaper som dagene og nettene går. Jonathan oppdager at greven er en vampyr, og at han jakter på nytt blod. Nå vil han boltre seg blant Londons yngre kvinner. Nygifte Jonathan skjønner at han må stanse vampyrens planer, han må stanse Grev Dracula før det er for sent. Men det haster. Tiden renner ugjenkallelig ut. Som blod..... Denne må jo passe fint å lese på mørke høstkvelder ;)

6 kommentarer:

 1. Å, den er det lenge siden jeg har tenkt på. Jeg likte så utrolig godt filmen Bram Stokers Dracula, at jeg måtte lese boken etterpå. Det er den fineste tolkningen av Dracula, eller vampyrer, jeg vet om :-)

  SvarSlett
 2. Dracula er en av de aller kuleste vampyrene (så jeg er enig med Astrid Terese)! Kos deg masse masse med boka :)

  SvarSlett
 3. Å, dette er en nydelig bok. En av mine favoritter.:)

  SvarSlett
 4. Artig med sånne bøker som alle kjenner, men som få har lest. Skulle gjerne lest mer 1001 men, nyhetene står og gjør seg lekker i bokhyllen, og jeg lar meg så lett friste :) Tenkte på deg da VB snakket om sin helt ferske bok om slektsforskning (Den heter På sporet av familien) Ha en super dag!

  SvarSlett
 5. Denne boken fikk jeg lyst til å lese, tusen takk for tips!

  SvarSlett
 6. Hei Lene. Først..tusen takk for besøket på mitt lille arkiv. Det er sjelden jeg er på den bloggen. Og da legger jeg bare ut bilder av ting jeg lager. ;) Jeg må si det var rene bokhimmelen her hos deg. Så gøy å lese. Er selv en leser og her fikk jeg mange flotte tips om gode bøker. Stikker innom igjen. Fine høstdager ønskes deg. Mvh Merethe

  SvarSlett