mandag 15. september 2014

Boken på vent!

Da er det tirsdag og igjen tid for boken på vent hos Beathe. Jeg har fremdeles problemer med innleggene min, så det kan sikkert oppleves litt uryddig Min bok denne uken er Barna fra toget av Christina Baker Kline
17 år gamle Molly Ayer har bodd i tolv forskjellige fosterhjem. Hun er blitt jult opp, hun har måttet sove i en iskald vinterhage, og en fosterfar lærte henne å rulle jointer. Nå har hun blitt dømt til samfunnsstraff for å stjele en bok på biblioteket. Hun skal hjelpe en eldre kvinne med å rydde på loftet. Vivian Daly er 91 år gammel og kjenner seg igjen i unge Molly. Hun ble tidlig foreldreløs etter at hele familien døde i en brann. Sammen med hundrevis av andre barn ble hun satt på et tog i New York og fraktet til Midtvesten. Alt ble tatt fra henne, til og med navnet hennes. Siden har hun forsøkt å fortrenge det vonde hun måtte gjennomgå. Mens de sorterer eiendeler på loftet, vekkes gamle minner til liv. Molly bestemmer seg for å hjelpe Vivian med å finne svar på spørsmålene som har tynget henne hele livet.

8 kommentarer:

 1. Denne boken kunne jeg ha tenkt meg, virker veldig interessant. Ha en fin dag, Lene!

  SvarSlett
 2. Har denne boken på lesebrettet mitt på engelsk,og det høres ut som dette er virkelig en bok for meg. Spent på om boken vil falle i smak etterhvert som jeg får tid til å lese den. Blir interessant å høre hva som er Vivian Dalys historie. Kos deg med boken når det blir dens tur!:)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg sett på jeg og, og tenker nok at den havner å leselisten :-) Ha en fin dag, Lene!

  SvarSlett
 4. Denne boken leser jeg akkurat nå, og jeg kan love deg at du har noe å glede deg til :)

  SvarSlett
 5. Fristende!
  Ønsker deg en bra lesedag :)

  SvarSlett
 6. Høres jo helt forferdelig ut.. Er den basert på en historiske fakta?

  SvarSlett
 7. Ukjent for meg - takk for tips :-)

  SvarSlett
 8. Dette høres virkelig ut som en fin historie, Lene! Takk for tips, og kos deg med den når det er dens tur :)

  SvarSlett