I går bakte sønnen min og jeg eplepai. Jeg har vært så heldig å fått epler av ei jeg jobber sammen med
250 g hvetemel
125 g sukker
125 g margarin
2 ts bakepulver
1 egg
1 egg
Fyll: 2 store epler
2,5 dl vaniljesaus
Mel og margarin smuldres
Tilsett sukker og bakepulver og tilslutt egg. Kna til en smidig deig.
Klem det meste av deigen ned i en paiform. Skjær opp eplene i tynne skiver og fordel utover. Hell deretter på vaniljesausen.
Resten av paideigen rullet jeg ut og delte i strimler og la over.
225 grader i 30 min
Bildene er dårlige, men kaken smakte veldig godt og veldig enkel å lage
225 grader i 30 min
Bildene er dårlige, men kaken smakte veldig godt og veldig enkel å lage
Åååå det såg godt ut:))
SvarSlettMmm, den så kjempegod ut=) Koselig å bake sammen med barna=) Vibeke
SvarSlettDenne så knallgod ut!! Skal skrive ned oppskriften....og ta en sjekk på
SvarSletteplene i hagen når det blir oppholdsvær her:))
God helg til deg og dine!
Klem fra Janne
Hei igjen:)
SvarSlettSkriver i vei her på oppskriften...men ser at eggene skal i til slutt, hvor
mange da???
Det skal være ett egg. Har rettet det opp i oppskriften.. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Kos deg med kaken :)
SvarSlett