tirsdag 8. oktober 2013

Boken på vent!

 
Min bok på vent denne tirsdagen er
Kate Morton-Hemmeligheter


 
1959: Det er en varm sommerdag. Mens familien er på fødselsdagsutflukt ved elva som renner like ved gården deres i Suffolk, gjemmer seksten år gamle Laurel seg i en trehytte. Hun tenker på en gutt som heter Billy, en reise til London, og den lysende fremtiden hun ikke kan vente med å komme i gang med. Men før den idylliske ettermiddagen er over, har Laurel blitt vitne til en grufull forbrytelse som endrer alt.

2011: Laurel, som nå er en kjent skuespillerinne, overveldes av skygger fra fortiden. Hun plages av minnene og mysteriet rundt hva hun så den dagen i 1961, og drar tilbake til  barndomshjemmet. Et bilde begynner å avtegne seg idet hun graver i familiehistorien.

Et bilde av tre fremmede fra forskjellige verdener - Dorothy, Vivien og Jimmy - som tilfeldigvis møttes i London i krigens dager, blir knyttet til hverandre for alltid.


9 kommentarer:

 1. Ser virkelig frem til å ta fatt på både denne og andre bøker fra denne forfatteren. Ønsker deg en fin kveld:-)

  SvarSlett
 2. Den står på ønskelista mi=) Kan ikke kjøpe den før den blir litt billigere=) Gleder meg til det. Alt bra med dere? Vibeke

  SvarSlett
 3. Den skal jeg også lese en gang. Leste En svunnen tid av samme forfatter i fjor og vil gjerne lese flere bøker av henne. Likte skrivestilen hennes kjempegodt:) Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Denne gleder jeg meg til å lese!:)
  Kos deg masse mye med boken!:)

  SvarSlett
 5. Denne høres så bra ut, må sette denne på ønskelisten :)

  Ha en fin tirsdagskveld :)

  SvarSlett
 6. Har sett at mange har lest- og likt denne, men selv føler jeg meg litt "mett" etter å ha lest to av de forrige, "Tilbake til Riverton" og "Den glemte hagen". Trur nok jeg er av de som trenger litt variasjon, men når jeg ser på lista over bøker du har lest i år, så gjelder nok det deg også ;o)

  SvarSlett
 7. Dette er en bok jeg vil velge når jeg har lest mange bøker med sterkt innhold, eller krimbøker. Da er det godt med litt romantikk.

  SvarSlett
 8. Har lest Den glemte hagen, som jeg likte godt.:)

  SvarSlett
 9. Virker som en spennende bok : )

  Ha en fin dag!

  SvarSlett