mandag 21. oktober 2013

boken på vent!

 
Da er det igjen tirsdag og boken på vent hos Beathe. Innlegget blir lagt ut ganske tidlig i dag for jeg har en lang dag på jobb. Drar kl 07.00 og er ikke hjemme før ca kl 22.00
 
Denne uken har jeg en chick-lit bok på vent. Av og til er det deilig å lese noe lettlest. Har tidligere lest følgende av forfatteren: 
Fristet over evne
På øverste hylle
Den rette for
 
Jill Mansell- I et annet liv
Lara Carson kommer hjem til Bath etter 18 år, og hun har mye å ta igjen. Lara forlot familien sin og kjæresten Flynn da hun var 16, uten å si et ord til noen. Ingen har hørt noe fra henne siden
 

8 kommentarer:

 1. En fin innledning. Sikkert en spennende bok. Ha en fin leseuke!

  SvarSlett
 2. Jeg har lest Jill Mansell tidligere, men denne var ny for meg, takk for fint boktips :)

  SvarSlett
 3. Det var en ukjent forfatter for meg, så jeg får slå henne opp :-) Det var en lang arbeidsdag du har! Jeg synes det er sent når jeg slutter jobb kl 7! :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
 4. Denne kunne jeg tenkt meg å lest, jeg har en bok liggende av henne som jeg ikke har lest ennå, så har jeg lest de to øverste som du også har lest. Noterer den ned! Ha en fin kveld,Lene:-)

  SvarSlett
 5. Jeg har bare lest "Fra øverste hylle", og jeg likte vel den godt, selv om jeg ikke husker særlig mye av handlinga nå. Lett underholdning sitter ikke lenge i hukommelsen, men det er jo så deilig å bare la seg underholde! Jeg noterer meg denne, for den hørtes da spennende ut- ttakk for tipset ;o)

  SvarSlett
 6. Ja, det er godt med noe lettlest innimellom så jeg skal notere meg Jill Mansell siden jeg ikke har lest noe av henne tidligere :)

  SvarSlett
 7. Hei Lene, veldig koselig blogg!
  Ble inspirert til å bli mer engasjert på nett!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 8. Hodet mitt koker for tiden, så litt chick lit hadde vært troppers å lese for tiden:) Høres veldig interessant ut! Har ikke lest noe særlig av denne forfatteren, er veldig nysgjerrig på henne, så her må jeg notere!:)

  Ønsker deg en grøssende Halloween!

  SvarSlett