søndag 12. januar 2014

En smakebit på søndag

 
 
Da er det søndag og jeg har akkurat begynt på boken
Innsirkling av Carl Frode Tiller. Det er første bok i en serie på 3.Har både bok en og to. Bok en fikk jeg av en venninne som ryddet i bokhylla si. Helt ny og ulest. 
 
 
David har mistet hukommelsen. En avisannonse oppfordrer nære og bekjente til å skrive brev til han, for å gi han minnene tilbake.
 
"Eg satt på bussen på veg til hytta da eg las at du hadde mistet hukommelsen, og da eg hadde kommet meg over sjokket og begynte å tenke på korleis eg kunne hjelpe deg til  å hugse var det eit minne som dukka opp gong etter gong uten at eg heilt skjønte kvifor........"
 
 


12 kommentarer:

 1. Virker som en spennende serie dette, så kanskje jeg skulle lest den. Blir spennende å høre hva du syntes når du har lest den. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag,Lene:-)

  SvarSlett
 2. Brevromaner är inte något som brukar passa mig, men denna låter spännande. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Den første boka var veldig bra, den andre har jeg ikke lest enda=) Fin søndag videre til dere=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Denne (og de neste) står på leselisten min og er blant bøkene jeg håper jeg skal få lest snart. :-) Så fint å få bøker av venninner som rydder! Jeg har akkurat fått en haug med bl.a. Alfred Hauge bøker fra noen venner som flytter fra hus til leilighet. Og jeg gleder meg til å ta fatt på dem! Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten. Boken verkar speciell och tilltalande.

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten, det verkar vara en intressant bok!

  SvarSlett
 7. Ukjent bok for meg, men det virker som en interessant historie. Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 8. Denne og de to andre har jeg planer om å lese i år, siden nr tre kommer til høsten. Jeg har en og to i hylla mi. Har bare somlet sånn emd å ta fatt på dem. Skråninga , Tillers første, var kjempegod.

  SvarSlett
 9. Har skjønt at Tiller er ein forfattar eg burde lest. Sett mykje positiv omtale av Innsirkling-bøkene, så spørs om eg ikkje må prøve meg på denne:)

  SvarSlett
 10. Det här låter som en väldigt spännande bok! Jag blev genast nyfiken på hur det går. Tusen tack för tipset och smakebiten! :-)

  SvarSlett
 11. Jeg har lest begge de to første bøkene, og husker jeg var veldig utålmodig etter at den siste skulle komme, men årene har gått... Ser at Anita har snappet opp nyheten om at den kommer nå til høsten, men ærlig talt; den skal få mer enn middels gode omtaler for at jeg skal lese den, man faller jo rimeligvis litt av lasset når det går tre år før oppfølgeren kommer... Jeg får håpe du leser begge, så får jeg lese meg opp på omtalene dine. Kanskje det gjør at jeg likevel velger å gi bok nummer tre en sjanse ;o)

  SvarSlett