tirsdag 28. januar 2014

Boken på vent!

 
 
Da er det tirsdag og boken på vent hos Beathe
 
 
Denne uken skal jeg endelig begynne å høre på Dan Brown -Inferno
 
 
 
I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske mesterverk - Dantes "Inferno". Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap. Gjennom en heftig jakt hvor det er umulig å fastslå hvem han kan stole på, sliter Langdon med å finne svar - før det er for sent, og verden blir ugjenkallelig forandret.
 
 
 
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Denne kan du glede deg til. Jeg leste den, men å få den på øret av Anders Ribu, må jo være bortimot perfekt. Kos deg med den!

  SvarSlett
 2. Kjøpte denne for å lese den på sommeren, men det ble det ikke noe av. Gleder meg fryktelig til å ta fatt på den, men som alltid kommer det andre bøker litt i veien. Liker Brown sine bøker kjempegodt, likte ikke den forrige, for den fullførte jeg ikke en gang. Håper da denne er mye mer i min gate. Kos deg masse med den!:)

  SvarSlett
 3. Den har ikke jeg heller lest, men jeg har den! Kanskje jeg må ta den frem. Håper du har det fint=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Dan Brown har jeg ikke lest noe av enda, men planene er der. Ønsker deg en fin kveld:-)

  SvarSlett
 5. Da Vinci-koden var intens lesing husker jeg så jeg skulle nok se å få lest denne også :)

  SvarSlett
 6. Å ja, denne kan du glede deg til, jeg likte den i alle fall godt.:)

  SvarSlett
 7. Denne har jeg lest. Men så har jeg også lest alle Robert Langdon bøkene :-) Jeg syntes ikke denne var så bra som de andre. Men det er jo smak og behag :-)

  SvarSlett