tirsdag 23. april 2013

Boken på vent


 
Nok en tirsdag og boken på vent. Jeg har nå flere steder lest om bøkene til Jussi Adler- Olsen, og endelig har jeg fått kjøpt enNår etterforsker Carl Mørck får overlevert en gammel flaskepost, tror han at nødskriket den inneholder, er resultatet av guttestreker. Men etter hvert som han og assistenten Assad får tydet stadig mer av brevet, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være det eneste livstegnet fra dem. Men hvem er disse guttene? Hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Og hva har skjedd med dem? Carl og Assad trekkes lengre og lengre inn i en beregnende og følelseskald kidnappers nett, og plutselig går det opp for dem at tiden holder på å løpe fra dem. Selv om det er gått mange år, er kidnapperen fortsatt aktiv. Marerittet tar ikke slutt.

10 kommentarer:

 1. Åh,jeg elske bøkene til Jussi og er snart klar for å lese de to siste i serien!har du lest de to første i serien?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg ikke fått med meg...ja da får jeg skaffe meg de to første før jeg begynner å lese. takk for tipset

   Slett
  2. Ja,det er best å begynne med "Kvinnen i buret" og deretter "fasandreperne"

   Slett
 2. Ååå, denne er bare så utrolig bra!! Forbered deg på å bli Jussi-hekta ;)

  SvarSlett
 3. Jussi Adler-Olsen er en av mine favoritter. Jeg har Marco-effekten hjemme, men lar mannen min lese den først. Jeg liker nok best Assad, men også de andre karakterene i Avdeling Q er flotte. Jeg håper du og så blir "hekta" :-)
  Ha en fin bokdag!

  SvarSlett
 4. Disse bøkene er fantastisk bra! Jeg har sikret meg billetter til møte med Jussi Adler-Olsen på Litteraturhuset i Bergen 15 mai, så det skal bli kjekt å bli enda bedre kjent med ham, og karakterene han skriver om.

  SvarSlett
 5. Da kan du glede deg=) Jeg har lest flere av han, og synes de er veldig spennende=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Ja, jeg skal snat også lese Jussi.:)

  SvarSlett
 7. Har lest så mye om disse bøkene. Og jeg forstår jo av fansen at må begynne med nr 1. Men hittil har den ikke vært der jeg har sett de andre. Så da må jeg vel inn og bestille nr 1 via nettet.

  SvarSlett
 8. Denne boka var kjempebra. Har ikke lest flere av han - men de står for tur!

  SvarSlett