tirsdag 2. april 2013

Boken på vent

 
Da er det tirsdag og boken på vent hos Beathes bokhylle.
 
 
Jeg har en stund tenkt at jeg skulle lese noe av Camilla Läckberg, men det har blitt ved tanken. Har kjøpt en bok, husker ikke helt når men er veldig spent på om dette er noe for meg
 
 
En liten gutt sniker seg en sommermorgen ut for å leke ridder i en kløft i Fjällbacka. Leken tar brått slutt da han får øye på en død kvinne. Begravet på stedet der kvinnen blir funnet, oppdager politiet skjelettene av ytterligere to kvinner. De to forsvant sporløst i 1979. For Patrick Hedström og kollegene hans i Tanumshede politidistrikt er det en vanskelig sak.
 


9 kommentarer:

 1. Har ikke lest noe av denne damen, noe jeg selv synes er litt rart. Skulle også ha lest noe av henne:) Hørtes da fryktelig spennende ut da:) Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
 2. Jeg har samlet på alle bøkene hennes og det før jeg har lest en eneste bok av henne, men jeg satser på at det er noe for meg;) Ønsker deg en fin kveld,Lene:)

  SvarSlett
 3. Den er veldig spennende, så her er det bare å glede seg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Camilla Läckberg kan anbefales på det sterkeste. Men-men-men .... Du MÅ faktisk starte med bok nr.1 Isprinsessen. Subplottet følger hovedpersonene fra bok til bok, og du mister mye ved å lese feil rekkefølge!

  Alle bøkene fram til og med Fyrvokteren er ekstremt bra. Deretter daler de ganske kraftig i kvalitet.

  SvarSlett
 5. Hei Lene:)
  Vet du....denne kom jeg aldri igjennom...kanskje jeg skulle lest bok nr 1.som bokbloggeir sier...
  Spent på hva du syns:)

  SvarSlett
 6. Disse bøkene har jeg likt godt, men som det allerede er sagt: Du MÅ lese fra bok 1, ellers går du glipp av mye viktig!
  Men de anbefales virkelig, så "go ahead" :)

  Ha en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 7. Ja, her er det bare å glede seg! En av de beste bøkene Läckberg har skrevet :)

  SvarSlett
 8. Av alle anbefalte populære krimbøker på området lar jeg Lackberg ligge...en god stund til. Har hørt at hun ikke skriver så bra, selv om plott og historier fenger.
  Men Predikanten har jeg sett på TV- den var bra.

  SvarSlett
 9. har sååå lyst å ta for meg bøkene til denne forfatteren, men det er så mangen blitt ... og så har eg en greie med kronologisk rekkefølge ...

  SvarSlett