torsdag 25. oktober 2012

Boktema hos Anette

Da er det tid for bok tema hos Anette. Denne uken skal vi skrive om vår favoritt forfatter på bokstaven K.
Dette var ingen lett bokstav. Valget falt på Sue Monk Kidd. Likte veldig godt boken Bienes hemmelige liv Har og sett filmen.

Sue Monk Kidd (født 12 august 1948)er en amerikansk forfatter som er best kjent for romanen Bienes hemmelige liv  som hun ga ut i 2002
De første bøkene hennes, God’s Joyful Surprise (1988) og When the Heart Waits (1990), er åndelige selvbiografiske fortellinger der hun forteller om hvordan hun opplever kontemplativ kristendom. The Dance of the Dissident Daughter (1996) tar opp tema fra feministisk teologi. Hun brukte tre og et halvt år på å skrive den første romanen sin, Bienes hemmelige liv
Hun har også skrevet Havfruestolen(2005) og Granateplene(2009). Disse har jeg ikke lest

Her kan du gå inn å bli med på utfordringen eller bare ta en titt på hva andre har skrevet.
http://anettesbokboble.blogspot.no/2012/10/boktema-min-favorittforfatter-pa_25.html

4 kommentarer:

 1. Åhhh,henne ja,selvfølgelig! Dette ble en skikkelig aha opplevelse.Jeg har lest granateplene av henne og så har jeg Bienes hemmelige liv og havfruestolen men de har jeg ikke fått lest enda. Har sett filmen "Bienes hemmelige liv" og likte den veldig godt.

  SvarSlett
 2. Denne forfatteren har jeg på leselisten, men har ikke kommet så langt at jeg har fått lest noe av henne enda! Flott innlegg, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Ja, dette var et godt valg. Likte Bienes hemmelige liv godt. Men hadde ikke helt sansen for den boka hun skrev sammen med datteren, Granateplene.

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest noen av bøkene til Sue Monk Kidd, men ble veldig nysgjerrig nå så disse noterer jeg meg :)

  SvarSlett