tirsdag 16. oktober 2012

Boken på vent hos Beathe

Nok en tirsdag og boken på vent hos Beathe.
http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/10/boken-pa-vent-20-store-bryster-og-brede.html

Jeg har 9 bøker av denne forfatteren, men to er uleste. Blant annet denne

Unni Lindell-Drømmefangeren
Hvem er kikkeren som står i vinduet og betrakter de unge kvinnene i leiligheten vis a vis? Har han noe med drapet på den nitten år gamle Therese Geber å gjøre, og er han identisk med mannen som låser seg inn i leiligheten deres om natten? Politibetjent Cato Isaksen får en ny sak å løse


9 kommentarer:

 1. Det er ikke mange bøker jeg har lest av Unni Lindell. Vel noen, men jeg burde ha lest flere. Jeg liker bøkene hennes og måten hun skriver på.

  SvarSlett
 2. Jeg leste denne da den var ganske ny- altså for ganske mange år sida- ihvertfall mange nok til at jeg ikke husker noe av handlinga... Synes det ofte er slik med krim; man rives med der og da, for så å glemme den. Sikkert ei bra bok! (Jeg hadde sikkert ikke lest den ferdig hvis den ikke var det ;o)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke lest noe av Unni Lindell, men jeg har lyst til å lese noe av henne etterhvert. Spent på om det er bøker for meg og jeg liker jo krim da.

  SvarSlett
 4. Å, den der leste jeg for lenge siden, og jeg husker at den er intenst spennende - til og med for meg som ikke er så glad i krim:)

  SvarSlett
 5. Å fyy, han mannen hørtes EKKEL ut! Jeg fikk gysninger her jeg sitter og leser med mørket utenfor leiligheten. Skrekk og gru! Hadde det vært meg som skulle lest den hadde jeg lest den om dagen med solen utenfor vinduet. *Reddhare*

  SvarSlett
 6. Perfekt for mørke høstkvelder! Litt creepy :)

  SvarSlett
 7. Leste de første bøkene om Isaksen. Drømmefangeren husker jeg som ekkel,,skummel.

  SvarSlett
 8. Skikkelig lesehest du! :)
  Takk for koselig kommentar inne hos meg! :-)
  Ha en fin kveld og kos deg med bøkene! Klemmer :-)

  SvarSlett
 9. Jeg liker Lindell-bøkene og har lest de fleste. Det er bare å glede seg=) Håper du har det fint. Vibeke

  SvarSlett