mandag 10. november 2014

Boken på vent


 Det er tirsdag og tid for boken på vent hos Astrid terese  denne tirsdagen. Det blir ikke så mye lesing fortiden for jeg er midt i foreldresamtaler på jobben, og da bruker jeg en del tid på forberedelser. Men til helgen ser jeg frem til å finne frem en bok igjen.
 
Min bok på vent denne uken er
Stormen og Stillheten av Miriam Neegaard
 
Vi møter Amalie i tiden etter broren Andreas’ uventede død. Forvirringen etter tapet fortoner seg som et grenseland, et sted mellom drøm og virkelighet, og hun kommer seg bare så vidt igjennom dagene. Romanen tar oss også med tilbake i tid, til tiden før Andreas døde, til da han var et vidunderbarn som spilte piano. Som attenåring fikk han en hasjutløst psykose, og ble etter dette tvangsinnlagt i psykiatrien. Amalie skjønner at hvis hun noen gang skal kunne se fremover, så må hun finne ut hva som egentlig skjedde med han.

6 kommentarer:

 1. Hører gode ord om denne boken, har fått den selv og jeg må si jeg har plukket en del på den. Høres veldig spennende ut, liker graving i fortiden:) Kos deg med boken når det blir dens tur!:)

  SvarSlett
 2. Jeg leste om denne boken hos Anita, tror jeg og lurer på om ikke jeg også må lese den. Den høres sterk ut. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Dette er en utrolig fin, vond, og sterk bok.:) (JA, Astrid Terese- jeg har nettopp blogget om den)

  SvarSlett
 4. Spennende. Litt skeptisk til drøm/virkelighet bøker, men det kan gå bra, det gjør som oftest det :)

  SvarSlett
 5. Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå! Dagene går litt for fort=) Koselig å lese om boktipsene dine=) Bøker er livet=) God helg. Vibeke

  SvarSlett
 6. Kommer du til å skrive en omtale av denne?
  Susanne

  SvarSlett