mandag 29. juli 2013

Boken på vent

Da er det siste tirsdag i sommerferien. Ferien har gått utrolig fort. Begynner på jobb igjen på torsdag.
Tirsdag betyr også boken på vent hos Beathe. Gå inn på linken vis du vil se hvilke bøker andre bokbloggere har på vent eller om du selv vil linke et innlegg :)
 
 
 
Denne uken har jeg en lydbok på vent
Gillian Flynn-Flink pike
 
Denne skal jeg kose meg med i bilen når jeg starte på jobb igjen. Sønnen min har pendlet sammen med meg i over 2 år, men nå begynner han på skolen. Da blir det litt stille i bilen. Blir litt rart, men gleder meg og til å høre mer på lydbøker
 
Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen.
Når de undersøker datamaskinen hans, finner de spor av suspekte søk, og venner av Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt: Hvor er det blitt av Amy - søte, flinke, uskyldige Amy? 

7 kommentarer:

 1. Denne likte jeg godt:) Kos deg masse de siste feriedagene:)

  SvarSlett
 2. Jeg likte denne veldig godt, så du har noe å glede deg til :)

  SvarSlett
 3. Eg òg likte boka. 'Flink pike' egnar seg godt som lydbok sidan det er nytta to ulike opplesarar for dei to forteljarstemmene.

  SvarSlett
 4. Har lest første boken av forfatteren og jeg gleder meg til det blir dens tur, virker som en spennende og god bok:)Liker krim på lydbok, nesten alltid spennende og fengende å høre på. Kos deg med den! Kos deg med de siste feriedagene!:)

  SvarSlett
 5. kan tenke meg at denne boka funker som lydbok.:) Likte å lese den ganske godt, selv om jeg likte de andre bøkene til Flynn bedre.

  SvarSlett
 6. Enda en bok jeg også bare må lese en gang, ser den får så varierende omtaler rundt omkring, noe som alltid gjør meg ekstra nysgjerrig :)

  SvarSlett
 7. Takk for påminnelsen! Jeg hadde denne boka med meg på tur for noen uker siden, og rakk ikke lese den, og hadde fullstendig glemt den. Var nede nå og fant den i foret på kofferten :-) Nyt de siste feriedagene, og god fornøyelse i bilen!

  SvarSlett