tirsdag 2. juli 2013

Boken på vent!

 
Da er det tirsdag og Beathe vil vite hvilken bok vi har på vent. Gå inn på lenken vis du vil være med eller se hvilke bøker andre leseglade har på vent.
 
 
 
 
Min bok har jeg tidligere lest om på andre blogger, og hatt lyst å lese. Plutselig så jeg den til kun 49 kr og da ble den og en del andre bøker med hjem.
 
 
Svik av Trude Teige
En idyllisk bygd på Sunnmøre blir åstedet for drap. Liket av en eldre mann blir funnet i en båt som driver på fjorden. Mannen viser seg å være en tysk turist som har feriert i bygda i mange år. Kajsa er tilbake i Losvika der hun bodde som barn. Hun arbeider med en bok om en ung kvinne under andre verdenskrig. Hun kommer over en historie om en ung jente som hadde et forhold til en tysk soldat, og som sporløst forsvant i 1942.
Kajsa fatter også interesse for et annet krigsmysterium. To unge menn flyktet med fiskebåten Havbris til England, men ble aldri sett igjen.
Menneskene i bygda bærer på mørke hemmeligheter fra både nær og fjern fortid. Så skjer det et nytt drap


10 kommentarer:

 1. Trude Teige har ikke jeg lest noe av men kunne svært gjerne tenkt meg det for jeg liker henne som person etter å ha sett henne på tv opp gjennom tidene. Blir spennende å høre hva du syntes når du har fått lest den!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke lest noe av henne ennå, men har den første boka av henne stående etter å ha kjøpt den på Mammutssalg. Så ser ikke bort i fra at jeg kommer til å lese den en dag:)

  SvarSlett
 3. Skulle til å spørre, er ikke hun sånn tv-dame? Høres ut som en spennende bok hun har skrevet.

  SvarSlett
 4. Det er gøy når bøker er på salg! Denne virker spennede!

  SvarSlett
 5. Tøff reporter, Trude Teige. Interessant å lese bok av henne. Fint tips!

  SvarSlett
 6. Fint tips! Høres ut som en spennende historie som jeg kan like.
  god sommer :)

  SvarSlett
 7. Koselig å ha bøker på vent, jeg har også mange av det=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Denne boka likte jeg veldig godt. Kjøpte den etter å høre forfatteren snakke om boka - i Trondheim. Har blogget om det..og den.
  Teige er journalist og TV-reporter ja..Tine.

  SvarSlett
 9. Jeg har lest Trude Teige sine krimbøker og likte dem veldig godt. Denne var i tillegg bedre enn de som kom før :-) Ønsker deg en fin onsdag!

  SvarSlett
 10. Hadde akkurat denne som digikort, men så var det venteliste, og den dro fra meg til noen andre mer villige lyttere, kanskje. Men jeg er fortsatt litt betuttet over at jeg ikke fikk høre på den før den dro, for den høres veldig bra ut:) Snufs!:(

  SvarSlett