søndag 20. april 2014

En smakebit på søndag

Det er søndag og tid for En smakebit på søndag
 
Boken jeg skal gi dere en smakebit av er Brevene fra Øya av Jessica Brockmole. Jeg avsluttet den i går og synes det er en nydelig bok. Den er skrevet i brevform, men det funker veldig fint synes jeg :)
 
 
Forent gjennom brev
Atskilt av hav
Knust av en krig

Tro det eller ei, mor er i London. På jakt etter gamle minner, og jeg er her og forsøker å stille de riktige spørsmålene til min ufyselige onkel, på jakt etter de samme minnene. Hun skrev omsider til meg og gav meg en slags forklaring. Paul, moren min var "Sue". Alle de brevene var til henne. en stor romanse, midt under forrige krig. Med en amerikaner......
 


18 kommentarer:

 1. Jeg har litt sansen for disse bøkene som er skrevet i brevform jeg og syntes at det fungerer stort sett veldig bra ( de jeg har lest hittil i hvert fall) Ønsker deg en fortsatt fin påske,Lene:-)

  SvarSlett
 2. Låter som en bra bok :-)

  SvarSlett
 3. Brevform är nog egentligen inget för mig, men tack för smakebiten!

  SvarSlett
 4. Tack för intressant smakbit! :)

  SvarSlett
 5. En bok i brevform kan vara mycket bra. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 6. Denne har jeg lest om før, og den høres fin ut, selv om jeg ikke er så glad i brevformen..Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 7. Jag är inte helt förtjust i böcker som är skrivna i brevform. Ha en fortsatt fin påskhelg.

  SvarSlett
 8. Har aldrig läst en bok som är skriven i brevform. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 9. Denne har jeg lest, og likt veldig godt. Syntes brevformen fungerte fint, selv om det normalt ikke er noe favoritt hos meg. Takk for fin smakebit, får fornøyelige grøss hver gang noen minner meg på at jeg skal til London i juni - takk for grøsset :)

  SvarSlett
 10. ..... Jeg skjønner jo nå at jeg leser alt for få bøker... Jeg tror jeg skal ha som mål å ha denne som neste... Eller den før der igjen...

  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 11. Det kan være greit å lese i brevform, denne skrivingen som vi nesten helt har glemt. Ikke mange som sender brev til hverandre lengre vil jeg tro. Ha en fin 2. påskedag :)

  SvarSlett
 12. Så fin smakebit, bøker i brevform har jeg sansen for :)

  SvarSlett
 13. Liker smakebiten, er glad i bøker i brevform og denne står på Skal Lese lista mi alt! :)

  SvarSlett
 14. Jeg er veldig glad i historier i brevformat, så denne boken har jeg notert meg bak øret tidligere. Tusen takk for smakebiten :) Har du lest "Guernsey forening for litteratur- og potetskrellpai"? En nydelig og hjertevarm brevroman :)

  SvarSlett
 15. Det låter som en intressant bok och jag gillar brevform. Tack för smakbiten :)

  SvarSlett
 16. Jeg har så og si aldri likt bøker som inneholder masse brev, og var svært skeptisk til å lese en bok som kun inneholdt brev. Leste den ferdig, og tro det eller ei- det var en god leseopplevelse! :D
  - Siri

  SvarSlett