tirsdag 13. august 2013

Boken på vent!

 
Da er det tirsdag igjen og jeg er like spent på hvilke bøker andre bokbloggere har på vent
Gå inn på linken om du vil se eller lage et innlegg
 
 
Jeg har nylig lest boken mot nordavinden. Den inneholder kun maildialog mellom to personer. Var veldig spent, men synes den var lettlest og søt. Min bok på vent er oppfølgeren
Den syvende bølgen av Daniel Glattauer

 
Leo er så vidt kommet tilbake fra sitt utenlandsopphold da en e-post fra Emmi dumper ned i innboksen hans. De gjenopptar så smått dialogen
 


9 kommentarer:

 1. Disse bøkene har jeg veldig lyst til å lese for lettleste og søte bøker er ikke å forakte. Har en annen bok av forfatteren på vent,Evig din heter den. Tusen takk for påminnelsen. Ha en fin kveld,Lene:)

  SvarSlett
 2. Har også lest Evig din, og likte den godt. Boken om Guernsey og potetskrellpai besto kun av brevkorrespondanse, og dette likte jeg ikke, så en bok med bare mailer er ikke noe for meg. Synes det blir veldig oppstykket og mangler helt flyt.

  SvarSlett
 3. Ukjent for meg også. Som veldig mange bøker er. Men jeg liker e-post; er rå på å sende e-post. Litt skummelt med mitt temperament. Noen episoder jeg kunne vært foruten....... Takk for boktips.

  SvarSlett
 4. Jeg likte den boka jeg og, og den andre er like søt=) Det er bare å glede seg=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Elsker disse bøkene :-) Kos deg!

  SvarSlett
 6. Denne boken er kjempesøt :D Jeg likte spesielt godt at det bare var e-poster! Veldig spennende konsept, men jeg syntes det fungerte veldig bra!

  SvarSlett
 7. Dette er to bøker jeg også har lyst til å lese. Det var coveret på den første jeg først ble oppmerksom på og det gjorde meg nysgjerrig :-)

  SvarSlett
 8. Liker omslaget på denne boken , men har ikke lest den. Må noteres ned, kanskje det er en søt og morsom bok å lese:) Ha en fin dag!

  SvarSlett