tirsdag 6. august 2013

Boken på vent!!

Det er tirsdag og heldigvis har Beathe laget et boken på vent innlegg.
Klikk deg inn på linken vis du vil se hvilken bok andre har på vent eller lag et eget innlegg og bli med
 
 
Min bror har vært innom i sommer og lagt igjen noen lydbøker til meg. Lydboken jeg viser frem i dag vet jeg ikke så mye om, så er veldig spent på den. Er det noen andre som har vært bort i denne???
 
GABI GLEICHMANN- UDØDELIG ELIXIR

 
Den barnløse Ari Spinoza ligger for døden i Oslo i 1999. Når han dør forsvinner Spinoza-slekten ut av historien. Bare gjennom fortellingene vil den kunne leve videre. Derfor har Ari bestemt seg for å skrive ned slektens historier slik han som liten gutt i Budapest hørte dem fortalt av grandonkel Fernando. Fortellingen begynner i Lisboa på 1100-tallet, snor seg videre gjennom Europa og århundrene før slektens eventyrlige skjebner og mysterier får nytt liv i Aris skrift. Den jødiske Spinoza-slektens eldste sønner har båret hemmeligheten om udødelighetens elixir gjennom generasjonene. Slik fikk de også et viderverdig liv, en brå død og en uendelig stor nese.

9 kommentarer:

 1. Har ikke lest denne men har den på vent jeg også. Mener å huske at denne har fått litt ymse tilbakemeldinger, så da blir det spennende å se hvor på skalaen du havner. Ønsker deg en fin kveld,Lene:)

  SvarSlett
 2. Har ikke lest den, men hørt om den flere ganger. Håper den faller i smak :)

  SvarSlett
 3. Kanskje ikke en bok for meg, men håper du liker den når du skal lese den:)

  SvarSlett
 4. Har den i pocket format, har lyst å lese den, men ikke i ett lite pocket format, så tror jeg skal prøve å finn den en dag i innbundet tilstand.For skriften er så liten og boken så tykk. Er da veldig nysgjerrig på den. Kos deg med boken! Gleder meg til å høre om den faller i smak:)

  SvarSlett
 5. Jeg har også lest om den tidligere, flere ganger. Men ikke lest eller hørt den som lydbok. Håper du liker den.

  SvarSlett
 6. Jeg har lest denne, og likte den godt, selv om den var i pocket (leseeksemplar)- men den er innholdsrik og kan godt leses i porsjoner. Har skrevet om den på bloggen min.:)

  SvarSlett
 7. Ikke hørt om den, men den virker spennende :)

  SvarSlett
 8. Interessant prosjekt - å føre slektshistorien videre ved denne dagboken.

  SvarSlett
 9. Når jeg leser innlegget ditt merker jeg at jeg savner bokbransjen (jeg har jobbet hos Aschehoug forlag i over 11 år). Udødelighetens Elixir skal være veldig bra, men jeg har ikke lest den selv. Ingenting slår en skikkelig god bok, den sitter i lenge :-)

  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Jeg skjønner at du er over middels glad i bøker - så flott! En av mine absolutte favoritter er "Øya".

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett