torsdag 23. august 2012

Boktema hos Anette


http://anettesbokboble.blogspot.no/2012/08/boktema-dette-leser-jeg-akkurat-na.html

Det er torsdag og  Anette lurer på hva vi leser akkurat nå. Noen leser flere bøker samtidig, men jeg må gjøre meg ferdig med en bok før jeg begynner på ny. Lagde nylig et innlegg om denne boken men det er nå den jeg leser nå :)
Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier og har aldri latt noen få komme nær innpå seg. Blomstene og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage.
En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomsterspråket og evnen til å sette sammen vakre og talende buketter. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, der Victoria møter en mystisk ung mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes. Snart må Victoria ta et farlig valg - tør hun å satse alt for å finne lykken?


6 kommentarer:

 1. Alle roser denne boka i skyene og jeg GLEDER meg til å ta fatt på den<3

  SvarSlett
 2. Skulle lese denne i sommer, men andre bøker ble valgt i stede. Skal virkelig få lest den snart siden den har fått så mange gode ord:)Liker bokomslaget på den:) Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes Blomstenes hemmelige språk er virkelig fin. Jeg har en bokkafe med møter hver måned og neste gang er den blant bøkene jeg skal presentere og anbefale. Jeg tror det er en bok som passer for alle aldersgrupper og på tvers av mange ulike interesser. Jeg ble fascinert av blomsterspråket og skulle gjerne lest mer om det.
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Denne boken er veldig bra og denne kan du absolutt glede deg til:-) Noen sammenligner Victoria i boken med Lisbeth Salander og det kan jeg i grunn være litt enig i. Denne boken skal det også bli film av og den gleder jeg meg veldig til. Ha en fin kveld, Lene:-)

  SvarSlett
 5. Den boka virker veldig bra! Må nok notere meg tittelen

  SvarSlett
 6. Denne boken likte jeg utrolig godt, og er spent på om det snart kommer flere bøker av samme forfatter! God helg og klem fra Anette :)

  SvarSlett