lørdag 7. mars 2015

En smakebit på søndag

Det er søndag og tid for en smakebit
Jeg har så vidt begynt på boken Ved stupet av Lori Lansens
Jeg har tidligere lest reisen hjem som jeg likte veldig godt, mens boka livet tilbake synes jeg bare var ok. Så er spent på denne
 
På attenårsdagen sin drar Wolf Truly opp i fjellet for å ta sitt eget liv. Men skjebnen griper inn. På veien opp møter han tre kvinner som skal prege hans liv for alltid.
Når de alle fire går seg vill, går Wolf fra å ønske å ta sitt eget liv til å kjempe for at de alle skal overleve.
 
 
Kjære Daniel!
Et menneske må ha levd litt for å kunne verdsette en overlevelseshistorie. Det er det jeg alltid har sagt, og jeg lovet at når du ble gammel nok, skulle jeg fortelle deg min. Dette er ikke en beretning for barn, men du er ikke et barn lenger. Du er eldre nå enn jeg var da jeg gikk meg vill i fjellet. Fem dager i iskaldt vær uten mat eller vann eller ly. Den delen har du hørt før, og du vet at jeg var sammen med  tre fremmede og at ikke alle overlevde. Det som skjedde der oppe, forandret livet mitt, Danny. Og å høre om den vil forandre ditt


22 kommentarer:

 1. Skulle gärna vilja läsa "Lång väg hem" (Reisen hjem) av denna författare - tack, blev påmind om det nu. Denna bok känner jag dock inte till - så tack även för smakebiten! Önskar dig en fin söndag. :)

  SvarSlett
 2. Låter som en bra bok! Det var ett fint omslag också. Tack för smakebiten.

  SvarSlett
 3. Nu blir jag nyfiken på vad det är han ska berätta :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 4. Lori Lansen er et forfatternavn jeg har hørt mang en gang, og akkurat nå forstår jeg at jeg nok hele veien har blandet hennes navn med Lucinda Riley, men det er jo to forskjellige kvinnlige forfattere. Gratulerer med dagen og nyt søndagen!

  SvarSlett
 5. Jeg har bare lest livet tilbake av Lori Lansens, og synes som deg at den var OK, men ikke noe mer enn det. Kanskje jeg burde gi henne en ny sjanse?

  SvarSlett
 6. Tack för smakebiten, första gången jag hör talas om boken.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen Lene, og takk for spennende smakebit. Jeg har også lest noe av denne forfatteren, og siden denne boken har et snev av fjelltur over seg, frister smakebiten veldig. Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 8. Böcker jag inte hört talas om - en författare som smitit mig förbi Tack för smakbiten - nu ska jag ta reda på lite mer!

  SvarSlett
 9. Ukjent bok og forfatter, men takk for smakebit og ha en god søndag videre:)

  SvarSlett
 10. Tack för smakbiten. Detta låter som en intressant bok.

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten, den här författaren har jag på min nyfikenlista.

  SvarSlett
 12. Har inte läst något av den författaren, men nu blev jag lite nyfiken. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 13. jag känner igen författarnamnet men tror mig inte ha läst något av henne. den här verkar spännande. tack för smakbiten!

  SvarSlett
 14. Lansen har ikke appelert til meg tidligere, men denne smakebiten gjorde meg nysgerrig.. Takk for smakebit.:)

  SvarSlett
 15. Høres spennende ut. Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 16. Jeg fikk akkurat denne og ser frem til å lese den. Den høres både fin og trist ut. Akkurat en slik bok som man virkelig kan kose seg med :-)

  SvarSlett
 17. Ny författare för mig, hoppas du har en bra söndag med boken :)

  SvarSlett
 18. Låter spännande. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 19. Spennande smakebit frå ei bok eg ikkje har høyrt om. Den er notert for nærare undersøking. Takk for smakebit :-)

  SvarSlett
 20. Jag har ett par andra böcker (olästa) av författaren, men den här hade jag inte ens hört talas om. Det låter som en spännande historia.

  SvarSlett
 21. Jeg har lest "Aldri alene" og "Veien hjem", og likte dem ganske godt. Smakebiten du delte, var nok til å vekke nysgjerrigheten min for denne boken!

  SvarSlett