lørdag 21. mars 2015

Ukens lydbok

Denne uken hører jeg på
La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson
Jeg har hverken lest eller hørt på noe av forfatteren tidligere
 
En mørk og kald vinterkveld kommer Veronika, en ung forfatter, til et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg. Veronikas ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie. I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem - et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv.
 
 


4 kommentarer:

 1. Den boka er superfin=) Det er bare å nyte=) Håper alt står bra til hos dere=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Lenge sida jeg hørte denne nå, mest av alt husker jeg at Anna Bache-Wiigs stemme passet så usedvanlig bra til historien. Jeg har akkurat lånt Olssons nyeste bok som visst nok har fått litt blanda mottakelse, men jeg gleder meg til å gi den et ærlig forsøk ;o)
  Takk for at du minna meg på en fin-fin lydbokopplevelse!

  SvarSlett
 3. Denne boken syntes jeg var så vakker. En finner mange fine setninger og avsnitt å stoppe opp med (selv om det kanskje ikke er så lett med en lydbok) :-)

  SvarSlett
 4. Denne er så fin, og det er de andre tre bøkene hennes også, så du har mye å glede deg til :)

  SvarSlett