torsdag 12. mars 2015

Ukens lydbok!

Denne uken hører jeg på Italienske netter av Katherine Webb. Lydboken er på litt over 15 1/2 time, og jeg er nå ca halvveis.
Jeg har tidligere lest Arven, En sang fra fortiden og  Det forbudte barnet av forfatteren
 
1921: Unge, skjøre Clare Kingsley reiser gjennom Sør-Italias solsvidde landskap på vei til den lille byen Gioia del Colle. Her skal hun treffe igjen arkitektektemannen Boyd, som jobber for landeieren Leandro Cardetta, en bekjent fra Boyds tid i New York. Men da Clare stiger av toget i Gioia, merker hun straks en eim av blod og frykt i luften. For bortenfor Cardettas villa er spenningen på bristepunktet. 
Byens fattige arbeidere søker desperat etter jobb og mat. Blant dem er Cardettas nevø Ettore, som er for stolt til å be onkelen om hjelp. Møtet mellom Clare og Ettore blir skjebnesvangert
Clare forelsker seg hodestups, og opplever ekte lidenskap for første gang i livet. Men det elskende paret skjønner fort at de står på hver sin side i en konflikt som snart kan kaste Italia ut i borgerkrig. Før sommeren er over, skal blod flyte, hjerter bli knust og avskyelige hemmeligheter om Boyd bli avslørt. Og Clare skal lære en leksjon for livet på den verst tenkelige måten.

6 kommentarer:

 1. Italiabøker frister alltid! Så dette var et kjempegodt tips om lydbok! Blir aldri så jeg låner lydbøker, noe som er så dumt! Sender kaillen på biblioteket her og nå!

  SvarSlett
 2. Katherine Webb er en av mine favoritter. Denne har jeg lest og likte den veldig godt.

  SvarSlett
 3. Har enda ikke lest noe av denne forfatteren men jeg har flere bøker av henne så det er vel bare til å ta fatt på de etterhvert. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke begynt på denne enda, men jeg har den stående her som bok. Jeg prøver å øve meg på å høre mer lydbok, men jeg sliter litt enda. Jeg håper at det skal bli en vane etterhvert :-)

  SvarSlett
 5. Skulle ønske jeg var glad i lydbøker, men er jeg dessverre ikke. Liker Radioteateret, men vanlig opplesing det klarer jeg ikke. Da vil jeg heller lese selv:)

  SvarSlett
 6. Tenker stadig jeg skal låne med meg en lydbok fra biblioteket, men ender opp med vanlige bøker i stedet. Synes jeg får med meg mer av boken når jeg leser selv, men det er kanskje en treningssak.

  SvarSlett