tirsdag 7. august 2012

Boken på vent (10) hos Beathes bokhylleNå er det tirsdag igjen, og for tiende gang lurer Beathe på hvilken bok vi har på vent i bokhylla http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/08/boken-pa-vent-10-en-elv-en-gang.html

Min bok denne uken er en bok jeg har fått av en venninne da hun ryddet opp i bokhylla si for en stund siden.
Jeg var så heldig å få plukke meg ut noen bøker.Carl Frode Tiller- INNSIRKLING
David har mistet hukommelsen. En avisannonse oppfordrer nære og bekjente til å skrive brev til han, for å gi ham minnene tilbake. Ungdomsvennen Jon, en musiker i ferd med å miste fotfeste- Stefaren Arvid, en prest som venter på å dø- Ungdomskjæresten Silje, en snart middelaldrende kvinne som kanskje er på vei vekk fra mannen sin- bestemmer seg for å svare.
Boken fikk Brageprisen i 2007.

6 kommentarer:

 1. Denne boken virker veldig interessant,så tusen takk for boktips! Ser forøvrig at bok nr 2 av denne er på salg i bokklubben til den nette pris av 50,-kr.

  SvarSlett
  Svar
  1. Viste ikke at det var en bok 2. Takk for tipset :)

   Slett
  2. Ikke bare finnes det ei bok nummer 2- det er planlagt enda ei, slik at det blir en triologi, hvis jeg ikke husker helt feil! Likte de to første veldig godt, så det kan hende du har noe å glede deg til! (Ingen garanti, for smaken kan jo være så forskjellig!)

   Slett
 2. Denne begynte jeg å høre på lydbok for en tid til bake, og den virker veldig lovende, men rakk ikke da å fullføre den. Så har mange gang tenkt å låne meg den i bokform hjem:)Må jo notere den ned på leselisten min, takk for på minnelsen:)ha en fin tirsdag!:)

  SvarSlett
 3. Det virker interessant å lese om hvordan han får minnene tilbake, og om det er hans minner i det hele tatt. Takk for lesertips :)

  SvarSlett
 4. Denne har også jeg på vent i grunn, og basert på alle de glitrende anmeldelsene den har fått i alle medier, tror jeg vi kan glede oss!

  SvarSlett