tirsdag 14. august 2012

Boken på vent(11) Hos Beathe


http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/08/boken-pa-vent-11-den-lukkede-hagen-av.html
Det er tirsdag og da er det temaet boken på vent hos Beathes bokhylle.

Boken En shopoholikers uimotståelige nye verden av Sophie Kinsella kjøpte jeg for flere år siden, men av en eller annen grunn ikke lest. Kan jo ha noe med at jeg før stort sett leste krim, men det har endret seg nå.
For Rebecca Blomwood kunne ikke livet vært bedre. Hun har en godt betalt jobb på frokost-tv, brukbart forhold til banken, og når det gjelder å bruke penger, er hennes nye motto: Kjøp bare det du trenger! 
Da hun får sjansen til å flytte til New York sammen med kjæresten føler hun at hun har trykket det store vinnerloddet. Vil en utenlandstur utvide horisonten? Eller fører den bare til at hun bruker mer penger? Livet er plutselig fullt av urolige tilbud.....og fristelser

6 kommentarer:

 1. En fin bok å ha på vent det der,nå har ikke jeg lest akkurat denne men har lest en annen av samme forfatter. Jeg likte filmen veldig godt,selv om den sikkert ikke kan måle seg med bøkene om Rebecca Blomwood,men enkel og grei underholdning!

  SvarSlett
 2. Åh, jeg elsker bøkene om Rebecca Blomwood!! Håper du liker dem like godt som meg :)

  SvarSlett
 3. Må se å få lest disse fine shopoholiker bøkene en dag, virker så morsom:) Likte jo filmen:) Kos deg med den og ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 4. Kanskjed et er fordi jeg ikke liker shopping at disse bøkene ikke frister? Håper du vil kose deg med boka når den tid kommer :)

  Ønsker deg en glad dag!
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 5. Jeg likte ikke denne boken i det hele tatt, men jeg håper for din skyld at du får en positiv opplevelse :) Hovedpersonen er så overfladisk og dum at halvparten hadde vært nok... jeg hadde nok trodd at hun ville utviklet seg noe gjennom den første boken. Mer enn engang tenkte jeg at dette var en person som burde blitt behandlet for en avhengighet, klarte på en måte ikke å se humoren i det. Dessverre skjedde ikke det og ikke forandret hun seg, så jeg orket ikke tanken på tilbringe flere sider sammen med Rebecca.

  SvarSlett
 6. Har ikke lest denne, men "En shopoholikers uimotståelige nye verden" høre ut som god underholdning :)

  SvarSlett