tirsdag 28. august 2012

Bok på vent(13) hos Beathe

Da er det igjen tirsdag og boken på vent hos Beathe med bloggen Beathesbokhylle


Denne boken har jeg hatt på leselisten min noen måneder og endelig var den ledig på biblioteket. Den stod under ungdomsbøker, men jeg er fremdeles ung i sinn :) Har sett at flere av dere bokbloggere allerede har lest denne
Møt Karou. Hun fyller skissebøker med monstre som muligens er virkelige, muligens ikke. Hun har en tendens til å forsvinne på mystiske “ærend”; hun snakker mange språk – og ikke alle er menneskespråk. Dessuten har hun naturlig blått hår. Hvem er hun? Det er et spørsmål som opptar henne henne, og hun har satt seg fore å finne det ut.
Da en av de fremmede – vakre, forfulgte Akiva – setter øynene i henne i en bakgate i Marrakesh, befinner hun seg snart i en krig mellom engler og demoner, hemmeligheter kommer for dagen og en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid oppstår. Men kommer Karou til å angre på at hun søkte sannheten om seg selv?


5 kommentarer:

 1. Denne kan du bare GLEDE deg til Lene, denne er knallbra og jeg venter sånn på bok nummer 2, den kommer ut på Engelsk i November om jeg ikke tar helt feil. Kos deg med boken:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har så vidt kommet igang. Så bra at det kommer en bok 2. Håper den kommer raskt ut på norsk også :)

   Slett
 2. Heldig som ikke har lest denne enda, for den likte jeg veldig godt:) Venter og venter på bok 2 på norsk:) Kos deg masse med boken og ha en flott dag:)

  SvarSlett
 3. denne høres spennende ut :D

  SvarSlett
 4. Denne boken så spennende ut,
  kos deg med lesinga.
  Kanskje jeg hermer etter jeg har kommet meg gjennom bokstabelen på nattbordet.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett