søndag 23. februar 2014

En smakebit på søndag

Da er det søndag og tid for en liten smakebit fra det jeg leser.
 Her kan du se andre smakebiter
 
Jeg har nettopp begynt å lese i boka Vinterhjerter. Den består av 11 noveller skrevet av forfattere jeg liker godt. Så jeg har sett frem til å begynne på denne.
Er bare så vidt begynt på første novelle som er skrevet av Tatiana De
 Rosnay
 
 
Det er fem år siden. Jeg kan snakke om det nå. snakke om det uten å få frysninger. Jeg kan til og med skrive navnet hennes. Victoria. Victoria. Victoria. Skrive navnet hennes uten å få vondt i magen. Uten å få lyst til å gjemme meg. Lyst til å drepe henne. Lyst til å gråte. Lyst til å dø. Det er mye fem år. Mye papir. Fem almanakker. Fem somre. Fem vintre. En president periode. Men i livet, det virkelige livet , det som løper av sted, renner av sted, går sin gang uten at du merker det , der er fem år lite. Det er som i går. Jeg husker alt. Jeg husker hvert øyeblikk. Hver detalj. Hele livet vil jeg huske Victoria. Jeg kjente henne ikke. Vi hadde en mann til felles.
 


6 kommentarer:

 1. Det er faktisk mandag, men like koselig å lese innlegg og smakebiter! Vinterhjerter ser ut til å være en bra bok!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja var visst litt sent ute, men siden jeg hadde laget innlegget la jeg det ut :)

   Slett
 2. Denne står på leselisten min :) Får forhåpentligvis lest den i vinter :)

  SvarSlett
 3. Mange kjente navn her, så dette blir sikkert bra. De hadde den ikke på biblioteket her i Bergen, så jeg får nøye meg med smakebiten din :)

  SvarSlett
 4. Denne ser jeg at de har på Rema og har tittet litt på den der, men foreløpig har den ikke fått lov å bli med hjem. Tusen takk for smakebiten :-)

  SvarSlett
 5. Så koselig å lese noveller=) Den boka bør jeg også lese. Håper dere får en superfin vinterferie, og det er deilig å ta seg noen dager fri=) Kos dere=) Vibeke

  SvarSlett