mandag 3. februar 2014

Boken på vent!

Nok en tirsdag og jeg slenger meg med på boken på vent hos beathesbokhylle
 
Min bok denne uken har jeg nylig kjøpt. Leste om den for en stund siden og plutselig dukket den opp i hylla i matbutikken. Har litt lett for å få med meg bøker der :)
 
Sabina Berman-Jeg som dykket inn i jordas indre
Karen elsker havet og fiskene som svømmer rundt henne når hun dykker. Der føler hun seg aller mest hjemme. Hennes beste venner er tunfiskene, disse sølvfargede dyrene som kan bli 2 meter lange og svømme i 70 km i timen
Når Isabelle kommer til Mazatlan i Mexico for å arve sin søsters fabrikk, aner hun ikke at arven også innebefatter en niese, den litt vanskjøttede jenta Karen.
Mot alle ods oppstår det et sterk forhold mellom dem. En dag skal Karen føre familiearven videre, men hvordan skal Isabelle få jenta til å skjønne at hun har en plass blant menneskene også?
Så dukker Ricardo opp.
 


8 kommentarer:

 1. Tenk å arve et menneske da? Jeg måtte se to ganger om der sto niese eller nise (tidlig om morningen..) Denne boken høres spennende ut, gleder meg til å høre om den innfrir :) Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 2. Jeg har lest denne og likte den veldig godt, ser at pocket-utgaven heter "Jeg som dykket inn i jordas indre", mens den innbundne utgaven heter "Jenta som dykket inn i jordas indre",men uansett så må du kose deg med boken når du kommer så langt. Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 3. Interessant boktips! Syns alltid det er så fint å bli gjort kjent med ukjente bøker, så det skal bli fint å høre hvordan du likte den.

  SvarSlett
 4. Det var en bok jeg ikke hadde hørt om, men som fristet veldig :-) Jeg må skrive den ned og takker for tips. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 5. Fint tips, tusen takk og ha en fin tirsdag ;)

  SvarSlett
 6. Denn virket interessant. Spent på å høre om det er en bra bok, med litt substans, eller om det er en lett sak..

  SvarSlett
 7. Har hørt dette skal være en fin bok, ja:) Har ikke lest den, så her må den noteres ned. Takk for tips! Morsomt å plutselig bare snuble over en bok man har tenkt lenge på, der man minst venter det. Kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 8. Bøker er da slett ikke det dummeste man kan plukke med seg av varer man plutselig snubler over i matbutikken! Leste denne for noen år sida, og likte den kjempegodt- som Beathe gjorde!
  Omtalen min finner du her, hvis du er interessert:
  beritbok.blogspot.no/2012/03/jenta-som-dykket-inn-i-jordas-indre.html
  Du har virkelig er godbit i vente!!!!

  SvarSlett