mandag 10. februar 2014

Boken på vent

 
Det er igjen tirsdag og da er det boken på vent hos
 
beathesbokhylle
 
Fortiden går det veldig tregt med lesingen, så februar blir nok ingen stor lesemåned.
 
Min bok denne uken er
Lynne Bryant-Alligatorvannet
 
Et sommerbryllup fører Avery Pritchett hjem til Mississippi og familien hun forlot ti år tidligere De siste ti årene har Colorado vært Averys hjem - stedet hvor hun full av sinne og skam måtte søke tilflukt som gravid tenåring. Her har hun skapt seg et nytt liv med datteren Celi. Da Avery mottar en invitasjon til brorens bryllup, øyner hun en mulighet til å vende hjem til Greendale, Mississippi, og gjenforenes med familien. Datteren hennes er lykkelig uvitende om at hennes mørke hud vil vekke oppmerksomhet. Vil møtet med Averys fordomsfulle mor, som nesten kostet en ung mann livet den gang, føre til en ny start eller forsterke gammelt nag? Og hvordan skal Avery få bedt sin tidligere kjæreste om tilgivelse, han som har blitt nektet å se barnet sitt alle disse årene? Mest av alt trenger hun å finne svaret på hvordan Celi har fått en genetisk sykdom som bare bryter ut dersom både mor og far er er av afrikansk avstamming.

Ettersom sommeren går, åpner Averys tilbakekomst opp en pandoras eske av sjokkerende oppdagelser; av valg som er tatt og hemmeligheter som er bevart like dypt og like mørkt som bunnen av alligatorvannet.6 kommentarer:

 1. Høres ut som en skjønn roman. Etter å ha lest mye krim i det siste, sliter jeg litt med Midnattsrosen, men håper at det løsner litt i dag. Kanskje denne kan redde meg inn igjen på "romanfronten"? Må sjekke den ut. Nydelig genser du strikker. Jeg har ny lydbok på gang, så nå har jeg strikket to djevelluer på tre dager :)

  SvarSlett
 2. Denne boken så jeg på Rema for noen dager siden, kanskje jeg må plukke den med meg når jeg er å handler i dag, virker som en fin bok. Enig med Tine over her, ser ut som det går fint med strikkingen, fin genser:-)

  SvarSlett
 3. Denne står allerede på leseønskelista mi, men om den klarer å kjempe seg opp og fram slik at den faktisk blir lest, se det gjenstår å sjå!!!

  Imponert over genserprosjektet; jeg strever met er sjerf med hullmønster... Strikker og rekker opp igjen, strikker litt mer- så blir det kanskje en liten feil som kan justeres uten at det blir synlig, strikker og rekker opp... Det er bra man ikke har noe tidsfrist på sånne prosjekter ;o)

  SvarSlett
 4. Er vel en skikkelig kosebok dette.:)

  SvarSlett
 5. Har kjøpt denne for en stund tilbake, siden den hørtes så fin ut, måtte den bli med meg hjem. Håper den er like bra som den høres ut. Liker ihvertfall bokomslaget, det er nydelig. Kos deg masse med boken! Skal også ikke lese den om så veldig lenge:)

  SvarSlett
 6. Det hørtes ut som en virkelig flott bok. Jeg vet jeg har hørt tittelen før, men jeg hadde ikke fått med meg hva den handlet om. Den må skrives ned :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett