tirsdag 15. januar 2013

Boken på vent

Tirsdag og nok en bok på vent. Denne boken har jeg lest om på andre blogger og fikk veldig lyst å lese. Nå har jeg endelig kjøpt den
Jenta på klippen av Lucinda Riley
Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle. En stor fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp. Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag.


13 kommentarer:

 1. Kos deg med den, den er veldig god :)

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som ein veldig bra bok:)kos deg med lesing og ha ein fin fin tirsdag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. åååh denne har eg så lyst å lese, men går rundt og piner meg selv til den kommer i pocket ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hva !? er den allerede komt i pocket ??? da blir det tur innom ark eller norli i morgen :D

   Slett
 4. Denne har jeg hørt en del om.. Spent på hva du synes når den er ferdig.:)

  SvarSlett
 5. Dette var en av bøkene jeg skulle lese i fjor men som det ikke ble noe av, tusen takk for påminnelsen!

  SvarSlett
 6. Ikke hørt om den tidligere, der har du meg. Men nå husker jeg den nok. Paralelle historier i bøker like jeg. Setter litt krav til meg som leser.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny bok!:) Fikk meg en ny bok i posten idag, superfornøyd:)Artig med nye bøker! Denne skulle jeg som Beathe lese ifjor, men ble heller ikke noe av det. Så kanskje jeg må prøve meg i år igjen:) Kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 8. Denne boken er helt nydelig, så du har virkelig noe å glede deg til :)

  SvarSlett
 9. God bok! Ser du har lest "Snøbarnet", var du fornøyd? Synes den var veldig fin, litt tam på slutten, men absolutt verdt å lese ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja likte den, men hadde veldig store forventninger og da er det ofte lett å bli litt skuffet.

   Slett