mandag 16. april 2012

Lucifers Evangelium

Kjøpte denne på loppis på lørdag og har så vidt begynt å lese. Har tidligere lest sirkelens ende av samme forfatter. Synes den var kjempe spennende. Leste den etter at jeg hadde lest Davici Coden av Dan Brown. Litt i samme sjanger.Har og boka paktens vokter, men ikke lest den enda.

Et mystiske manuskript, skjulte koder og rituelle drap. Bjørn Beltø som er albino, arkeolog og forsker  får en telefon fra en kollega i Kiev. Kollegaen oppfordrer Beltø til  å smugle ut, og dermed sikre et manuskript som er funnet i hendene på en mumie. Bjørn er motvillig, men for nysgjerrig til ikke å påta seg oppdraget. Rutinert som han er, drar han hjem via Island. Der får han manuskriptet oppbevart hos skrifteksperter han kjenner fra norrønmiljøet.
Beltø tror manuskriptet  kan være Lucifers evangelium som har vært borte siden år 325.

4 kommentarer:

 1. Lurt med loppis!! Egeland er en av mine favorittforfattere, så denne står absolutt på leselisten :)

  SvarSlett
 2. Ja man kan absolutt finne noen gode bøker på loppis. Har kjøpt mest barnebøker de siste årene, men innimellom finner jeg noe for meg også. Likte veldig godt sirkelens enda som jeg leste for noen år siden. Håper denne er like bra :)

  SvarSlett
 3. Skulle ønske jeg intreserte meg litt mere for lesing...men jeg kan ikke si jeg har den intressen. Håper du har hatt en fin dag!

  SvarSlett
 4. Er litt av og på når det gjelder lesing. Har alltid likt å lese, og ha litt egen tid, men ikke alltid jeg kan prioritere det. Har en aktiv gutt på snart 5 år som tar mye av min tid, må og lese endel pedagogikk,i tillegg sliter jeg med ryggproblemer og orker ikke sitte så lenge av gangen.

  SvarSlett