fredag 30. september 2016

Oppsumering september!Da er allerede september straks over. Jeg har lest/hørt på 6 bøker denne måneden. Egentlig fornøyd med det, da det har vært mye annet å prioritere denne måneden. Siden Bergensturen i sommer har jeg hatt fokus på å lese/høre på flere av Gunnar Staalesen sine bøker om Varg Veum. To ble det denne måneden.Det var og gøy å få et lite gjensyn med noen av personene fra New Zealand triologien til Sarah Lark i boken et håp ved verdens ende.  Ellers har det blitt noen kosebøker :)

Nå ser jeg frem til noen deilige høstferie dager på hytta sammen med sønnen min, og planen er å lese Lucinda Riley sin nye bok Helenas hemmelighetBøker lest/hørt:
1. Lori Nelson, Tilgi meg
2. Gunnar Staalesen, Der roser aldri dør(lydbok)
3. Gunnar Staalesen, Ingen er så trygg i fare(lydbok)
4. Kristin Harmel, Livet som var ment for deg
5. Sarah Lark, Et håp ved verdens ende
6. Julian Fellowes, Belgravia(lydbok)
 

6 kommentarer:

 1. New Zealand-trilogien var jo litt av et prosjekt å komme gjennom, er den du har lest nå den siste boken, eller er det en "ekstra"? Gøy at du leser Staalesen :) Ønsker deg en fin helg, og en fin lesemåned i oktober!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en ekstra bok (nr 4) men vi
   treffer igjen noen av de samme menneskene

   Slett
 2. Det er artig å lese oppsummeringer, og se hva andre leser. Sarah Lark er bra, så jeg lurer også på om dette er en fjerdebok av henne(?)
  Jeg har også Lucinda Rileys bok liggende, men skal spare den til en rolig uke i slutten av oktober. God helg!

  SvarSlett
 3. Jeg har enda ikke lest Sarah Lark, men har den første boka her. Er serien så bra?
  Ellers har jeg ikke lest noen av dine denne måneden.
  Kos deg med oktoberlesing.:)

  SvarSlett
 4. Jeg unner deg en super duper høstferie. kos deg og nyt ferien på alle måter. Og du er så heldig som kan lese boka til Lucinda Riley, hun er så flink forfatter så det må bli en perfekt høstferie. klem fra Toril :o)

  SvarSlett