onsdag 31. desember 2014

Oppsummering Desember

 
 
Ja da har vi allerede kommet til siste dag i Desember og tid for en oppsummering. Jeg driver og med å lage et innlegg med oppsummering for hele året. Det kommer senere. Jeg har fått lest/hørt på en del denne måneden, men flere av dem er korte og noen er barnebøker jeg har lest og hørt på sammen med sønnen min.
 
 
Bøker lest/hørt:
1. Donna VanLiere, Gaven til mor
2. Lars Mytting, Svøm med dem som drukner(lydbok)
3. Charlie Lovett, En bokhandlers beretning
4. Harlan Coben, Seks år
5. Monika Peetz, Tirsdagsdamene(lydbok)
6. Gunnhild Øyehaug, Undis Brekke
7. Anna Gavalda, Billie(lydbok)
8. Marci Alborghetti, Glassarven
9. Jujja Wieslander, Mamma mø og kråka feirer jul(lydbok)
10. Beate Grimsrud, God Jul, hvor er du?(storytel)
11.Charles Dickens, En julefortelling(storytel)
12. Charles Dickens, Oliver twist(storytel)
13.  William Kotzwinkle, Prompehunden Walter(storytel)
14. Bjørn F. Rørvik, Nisseforeningen(storytel)
15. Miriam Neegaard, Stormen og Stillheten
16. Astrid Lindgren, Mio min Mio(storytel)  
17. Harlan Coben, I Den skogen(Storytel)
18. Jostein Gaarder, Julemysteriet


Bøker fått: Alle lydbøkene det står Storytel på har jeg gjennom Buzzador og Storytel fått teste gratis i 30 dager. Alle kan gå inn på storytel.no og teste gratis i 14 dager. Ordinært betaler man 169 kr i måneden og kan høre så mye man vil. Jeg har kun testet Storytel på telefonen, men man kan og velge å lese/høre på nettbrett eller pc. Jeg synes tilgjengeligheten av å ha lydbøker på telefonen har vært kjempe fint. Jeg har hørt på mens jeg har ryddet, laget mat, sittet på lege- og tannlegekontor, kjørt bil og mens jeg har slappet av med strikking. Jeg har og brukt det slik at min morgenfugl av en sønn som kommer hoppende til min seng tidlig har orket å ligge litt lengre. Man kan både laste ned i online og offline
Jeg har ikke vært helt fornøyd med spolefunkjonen, og kunne ønske meg flere nye lydbøker på norsk. Jeg har ikke testet ut lydbøkene på svensk eller engelsk.

Berit Elisabeth Sandviken, Ambrosia 1814. Kaperens datter 1

6 kommentarer:

 1. Så flott oppsummering. Her var det mange godbiter :) Gleder meg til å følge deg i det nye året, og ønsker deg en riktig fin nyttårsfeiring :)

  SvarSlett
 2. Jeg har lest 9 av dine 18 bøker, og Mamma Mø har jeg lest maaange ganger i desember :) Godt nytt år, håper du får en fin feiring i kveld :)

  SvarSlett
 3. Jøss, så mye du har lest. Jeg har lest Neegaard, Mytting, Øyehaug og Peetz. Ønsker eg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og Lovett….har jeg også lest. Altså fem av dine.:) Pluss Mio min Mio som jeg leste for ungene da de var små..

   Slett
 4. Godt nytt år. Synes det er imponerende med tanke på at du sikkert at nok å gjøre med gutten dine. Flere bøker der jeg kan tenke meg å lese. Harlan Coben er en forfatter jeg ser er nevnt ofte, kanskje noe jeg burde forsøke meg på. Dickens har jeg aldri lest noe av; har Picwick-klubben i bokhylla som har stått der lenge og som jeg bør lese. Tirsdagsdamene har jeg lest den første av, og selv om boken var grei, blir det med den ene boken. Men det er greit å teste ut bøker. Håper 2015 blir et fint leseår for deg.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år! Det var mange bøker og en fin oppsummering. Og gode tips om Storytel, som jeg har planer om å titte på. Vi "treffes" nok på blogg utove i året!

  SvarSlett