mandag 13. oktober 2014

Boken på vent

Det er tirsdag og det betyr boken på vent hos Beathe
Min bok på vent vet jeg lite om, men jeg har lagt merke til forfatterens navn og notert meg det. så da en kollega kom med en bunke med bøker hun ille låne bort snappet jeg til meg denne
 
Amy Tan Lykke og glede
I nesten førti år har fire kinesiske kvinner i San Francisco møttes i Foreningen lykke og glede for å spille mahjong, lage god mat og fortelle historier. Da en av kvinnene dør, overtar datteren hennes plass. Jing-Meis uvitenhet om morens liv sjokkerer de andre kvinnene. Kjenner ikke en datter sin egen mor?
 
I dag har jeg en veldig lang dag på jobb. Drar 6.30 og er vel hjemme
 ca kl 22. Skal prøve å få tid til å titte innom de ulike blogginnleggene
 


10 kommentarer:

 1. Lykke til med din lange dag. Jeg har første dag på jobb etter en lang deilig ferie, så jeg føler dagen kommer til å bli lang, selv om jeg kan gå hjem mye tidligere enn deg. Skjønner at du snappet til deg denne boken, for omslaget var veldig innbydende, lykke til med lesingen!

  SvarSlett
 2. En bok som hørtes ut til å være bra. Du må ha en god dag, sjøl om den er så lang! Da har du vel en kortere tørn etterpå.

  SvarSlett
 3. Amy Tan har jeg også lyst til å lese. Håper du synes den er god :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Kos deg på jobben! Amy Tan har jeg mange ganger hatt lyst å lese noe av, men liksom ikke blitt. Håper boken faller i smak! Skal prøve meg på en av bøkene hennes en dag:) Jeg får litt sånn feelgod følelse av å bare se på det omslaget!:)

  SvarSlett
 5. Amy Tan har jeg hørt mye bra om. Selv har jeg henne tilgode...

  SvarSlett
 6. Det er med lettelse jeg ser at andre "erfarne" lesere heller ikke har lest noe av Tan. Det er rart hvordan noen liksom bare forsvinner i mengden! Jeg skal prøve å huske denne, for denhørtes spennende ut! (Og det er det skumle med disse "linke-innleggene": Altfor mange fristelser og altfor lite tid- selv for den som ikke har lange arbeidsdager...)

  SvarSlett
 7. Har ikke lest noe av Amy Tan men har hørt mye bra om bøkene hennes, kos deg med boken når du kommer så langt.

  SvarSlett
 8. Lykke til - håper du liker den. Har lest den to ganger.

  SvarSlett
 9. Åhh, det var virkelig en lang dag. Høres ut som dine dager også er travle=) Vi får jobbe for å roe ned og slappe av litt=) Håper alt står bra til hos dere=) Vibeke

  SvarSlett
 10. Takk for boktips! Har hørt om denne før et sted... Må noteres! :)
  Ja det var virkelig en lang dag! Håper du har hatt en avslappende og god helg! :)

  SvarSlett