mandag 23. juni 2014

Boken på vent


Da er det tirsdag og boken på vent hos Beathe. Jeg teller nå dager til ferien starter, og gleder meg til å få det litt mindre hektisk om morgenen.
 
Min bok denne tirsdagen er
Den italienske jenta av Lucinda Riley
 
Jeg har likt de 4 andre bøkene jeg har lest av henne, så er spent på denne. Denne ble visst skrevet tidlig i hennes forfatterkarriere under navnet Lucinda Edmonds
 

Rosanna Menici vokser opp i Napoli, som datter av fattige, strenge og arbeidsomme foreldre. En venn av familien, Roberto Rossini, er operasanger, og Rosanna drømmer om å følge i hans fotspor og bli operasangerinne. Drømmen blir til slutt virkelig, og når hun får et engasjement på La Scala, ligger alt til rette for en stor karriere. Helt til hun treffer igjen den sjarmerende Roberto og blir viklet inn i et spill av løgner...
Rosanna oppdager at hennes altoppslukende kjærlighet til Roberto krever sine ofre. En dag må hun velge mellom en strålende karriere, en familie som trenger henne og en besettende kjærlighet som vil vare livet ut.

5 kommentarer:

 1. Denne stod jeg på nippen til å plukke med meg fra butikken i dag, men jeg lot det være,,,, kanskje i morgen? Har flere bøker av henne stående men ikke fått begynt på de enda.

  SvarSlett
 2. Har også nesten kjøpt denne et par ganger:) Har veldig lyst på den,men må stålsett meg litt til:) Har da enda ikke lest noe av forfatteren, men har noen bøker av henne liggende. Kos deg med boken når det blir dens tur:)

  SvarSlett
 3. Jeg har bøker av Lucinda Riley jeg ikke har lest enda, så de må komme først. Selv om jeg ble veldig nysgjerrig på denne boken også :-) Ønsker deg en fin tirsdag, Lene!

  SvarSlett
 4. Har lest en del av henne, og liker godt måten hun skriver på. Litt "skummelt" å gå tilbake til begynnelsen av forfatterskapet hennes, hun må jo ha blitt mye bedre å skrive etterhvert? Spent på hva du synes :)

  SvarSlett
 5. Jeg har ofte kikket på denne siden jeg er Italiafan. Men ejg har Lavendelhagen liggende og tenker at jeg skal lese den først... Spent på hva du synes.:)

  SvarSlett