mandag 19. mai 2014

Boken på vent

 
Det er tirsdag og tid for boken på vent hos Beathe
 
Min bok på vent denne uken kjøpte jeg ganske nylig. Har tidligere denne måneden lest boken Huset på stranden av forfatteren, og da jeg oppdaget frost i mai i hylla på matbutikken ble den med hjem.
 

I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten begynner det å snø og blåse opp til storm, til tross for at det er mai. Når Vera endelig kommer hjem, er Daniel forsvunnet fra sengen sin. Utenfor huset oppdager hun guttens favorittbamse liggende etterlatt på den isete gaten, men alle spor er dekket av snø. Vera prøver febrilsk å finne ut hva som har skjedd med gutten

I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forvunnede barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir hun klar over en uventet forbindelse mellom henne og Vera
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Denne boken passer det jo godt å lese nå i mai. Skrekk og gru for snøstorm i mai, og for forsvunne barn selvfølgelig :) Takk for tips og ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 2. Må visst lese noe av denne forfatteren. Høres spennende ut. sola skinner og det tegner til å bli en ny sommerdag! Håper du har det samme. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Disse bøkene kunne jeg også godt ha tenkt meg, må titte litt etter denne neste gang jeg er å handler. Ha en fin dag,Lene:-)

  SvarSlett
 4. Høres ut som spennenende bok..:) Kos deg.

  SvarSlett
 5. Spennande smakebit - takk for smakebt og tips :-)

  SvarSlett
 6. Denne boken høres bare så bra ut! En dag skal jeg lese den - når jeg har fått gjort unna litt på leselista mi ;)

  SvarSlett
 7. Enda en bok som virker kjempe god. Kos deg med den når du kommer så langt!

  SvarSlett