mandag 17. mars 2014

Boken på vent!

 

Da er det tirsdag og boken på vent hos Beathe. Klikk på linken over vis du vil se flere boktips.Det har vært litt hektisk for meg de siste ukene så har ikke fått vært så mye inne på bloggen og har ikke fått tid til å kommentere på andres blogger heller. Ting roer seg litt om noen uker heldigvis.
 
Min bok denne gangen skal jeg hente på biblioteket etter jobb i dag.
Siden jeg elsker  Jane Austens Stolthet og fordom ble jeg veldig nysgjerrig da jeg oppdaget denne
 
Jo Baker-Huset Longbourn


 

Det er tidlig på 1800-tallet, og vi befinner oss på Longbourn, godset der Jane Austens Stolthet og fordom utspiller seg. Det er vaskedag, og den 18 år gamle tjenestejenta Sarah har vært oppe siden halv fem. Hendene er såre og røde, men ennå gjenstår en endeløs rekke av laken, putevar og de fem Bennet-søstrenes skitne undertøy før Sarah kan krype utmattet til køys.
Men livet nedenfor trappene, styrt med mykt hjerte og hard vilje av husholdersken Mrs Hill, skal snart bli forandret av en ny mannlig tjener, som har med seg hemmeligheter og en duft av havet ... For i 1800-tallets England finnes det en verden som overklassepikene ovenfor trappen aldri vil vite noe om. Det er en verden av fattigdom, kjærlighet og brutal krig.

8 kommentarer:

 1. Har hørt mye bra om denne, så jeg håper du liker den. Jeg skal tilbake på jobb i dag etter 14 dagers sykemelding og er litt skrekkslagen, det er ikke for pyser å jobbe i barnehage :)
  (Har drevet samlesing med min sønn i helgen, og han er kjempespent på om vi får noen kommentarer på innlegget vi har ute i dag....)

  SvarSlett
 2. Gled deg til denne boken, jeg syntes den var veldig bra. Omtale kommer når den er skrever ferdig, det er ikke alltid det går unna her for å si det slik. Ha en fin tirsdag:-)

  SvarSlett
 3. Har akkurat begynt på denne, men jeg har gjort den store feilen og startet med for mange bøker på en gang og da leser jeg denne litt oppstykket og delt, og det vil jeg ikke. Skal avslutte en av bøkene snart også skal jeg skikkelig kose meg med denne. Fikk litt vondt i hendene av å høre om all vaskingen i starten:) Kos deg med boken!

  SvarSlett
 4. Jeg er flau siden jeg ikke har lest en eneste Jane Austen bok og historiske romaner er vel sjangeren jeg har lest minst av ... Kanskje jeg skal gjøre noe med det?

  SvarSlett
 5. Oi, dette hørtes kjekt ut :) Er en stor Jane Austen fan, så dette må jo bare bli bra! Håper den er like bra som den høres ut!

  SvarSlett
 6. Så koselig å ha bøker på vent. Denne har ikke jeg lest, men kanskje det blir om ikke så lenge=) Håper dere har det fint=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Skikkeleg "Upstairs Downstairs" historie. Har sett at denne har fått fine omtalar. Kos deg med den - kanskje draumemannen Mr Darcy er nemnt ;-)

  SvarSlett
 8. Tja, sikkert ikke en bok for meg. men Ha en fin kveld du.:)

  SvarSlett