tirsdag 18. desember 2012

Boken på vent hos Beathes bokhylleDa er det igjen tirsdag og boken på vent hos Beathe. http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/12/boken-pa-vent-29-karitas.html
 
Denne gangen vil jeg fortelle om boken ETTERPÅ av G.G. MUSSO. JEg har tidligere lest anrop fra en engel av samme forfatter.
 
8 år gammel drukner Nathan i en innsjø da han forsøker å redde sin venninne Mallory. Han blir erklært død, men ved et mirakel våkner han opp igjen.
30 år senere er han en av New Yorks mest fremragende jurister, drevet av suksess, berømmelse og velstand. Et uventet møte får ham gradvis til å forstå hvorfor han vendte tilbake til livet, den dagen for så mange år siden. Er de som kommer tilbake fra døden som alle andre?
 

4 kommentarer:

 1. Jeg synes bøkene til G.G: Mussoe er så fine. Denne er i tillegg kanskje den jeg liker best. Jeg håper du får en fin lesestund med den!

  SvarSlett
 2. Om jeg ikke elsker forfatteren så elsker jeg bøkene hans i hvert fall. De tre jeg har lest er like fine syntes jeg,du må få lest "papirpiken" også en gang. Kos deg masse med boken.

  SvarSlett
 3. ikke lest noe av denne forfatteren før, men har tafset litt å denne boken hos norli ... hmmm kanskje eg kjøper den snart ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har "Anrop fra en engel" stående i bokhyllen, kanskje får jeg lest den i løpet av neste år. Men denne høres spennende ut også!

  SvarSlett