tirsdag 11. desember 2012

Boken på vent hos Beathehttp://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/12/boken-pa-vent28-tretten.html

Det er tirsdag og boken på vent hos Beathe med bloggen Beathes bokhylla. Denne gangen vil jeg fortelle om en bok jeg nettopp har kjøpt, men har tenkt på at jeg skulle lese en stund.

Tirsdagsdamene av Monika Peetz

Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilegrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følge henne på reisen. 

6 kommentarer:

 1. Denne har jeg lest. Likte den ganske godt, men den var nok ikke årets beste. Men en lett og fornøyelig bok man kan kjenne seg igjen i, hvis man har vært med i en venninneklubb og dratt på turer.:) Jeg var også i Lourdes etter jeg leste boken, så det var litt ekstra morsomt, da..

  SvarSlett
 2. Denne boken har jeg og kunne tenkt meg å lest den snart, har den andre boken også. Tusen takk for påminnelsen:)

  SvarSlett
 3. Den leste jeg på ferie i sommer, den er veldig underholdene og bra=) Det er bare å glede seg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. I den lille romanen Honningtunger av Helene Uri som jeg leste i sommer drar en damegjeng også på tur, til København om jeg husker rett. Det var ikke lurt. vi kvinnfolk er farlige! Får håpe (eller ikke, er jo morro og) at damene i boka får en fin fin og fredelig tur.

  SvarSlett
 5. åååå, denne boken har jeg også lyst til å lese!
  Kos deg med den :)
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 6. Denne boken har jeg hørt om, men ikke lest, så jeg ser frem til omtale etter at du har fått lest den :)
  Fin juleheader du har forresten!

  SvarSlett