søndag 4. september 2016

Oppsumering august


Hverdagen er godt i gang, og det var ikke helt enkelt å komme inn i alle rutiner igjen etter 5 uker med ferie. Å prioritere lesing har heller ikke gått så bra. Ble kun 4 bøker. Det jeg har prioritert er å male ferdig huset som jeg begynte på i sommer og møbler. Har malt et smalt glasskap, en skjenk et spisestuebord og 7 stoler(har en stol igjen) Så da satser jeg på at lesingen tar seg opp nå i september :)


Bøker lest/hørt:
1. Gunnar Staalesen, Kalde hjerter(lydbok)
2. Karin Bjørset Persen, Kineserne kommer
3.David Foenkinos, Nathalie
4. Fredrik Backman, Britt-Marie var her(lydbok)

Ønske alle en fin lesemåned i september :)

6 kommentarer:

 1. Og jeg er kjempeglad for å komme inn på leselisten din for august! Jeg har lenge hatt lyst til å lese "Britt-Marie var her" - likte du den? Trenger noe morsomt for å holde boklanseringsnerver i sjakk. Ønsker deg en fortsatt fin søndag :-)
  Hilsen Karin B. Persen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! så gøy at du titter innom bloggen min :) Jeg liker bøkene dine kjempe godt. Britt-Marie var her hørte jeg på lydbok. Synes den var både sjarmerende og tankevekkende.

   Slett
 2. Det er helt greit å bare lese fire bøker når du har malt og pusset opp i stor grad. Så spennende å bruke gammelt og fikse litt på det. Ha en fin september, med både bok og malekost!

  SvarSlett
 3. Du er stadig like flink til å lese mye bøker.
  Jeg har lest mange forskjellige bøker den siste tiden, men dine er nok mere romantiske enn de jeg leser. ønsker deg en flott September med koselige kvelder med varm the, levendelys og gode bøker. klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Var bare en romantisk bok denne måneden Toril😊

   Slett
 4. Lydbøker er så godt å ha når hendene er opptatt med andre ting enn å bla i bøker. Fire bøker er jo ikke verst det. Det var det jeg landet på i august også. Og fram til jul blir det vel ikke så mange flere bøker i måneden, men etter det kanskje. Da er jeg ferdig med studiet jeg holder på med ved siden av jobben.

  Nyt lesemåneden september, Lene :)

  SvarSlett