mandag 20. april 2015

Boken på vent!

Det er tirsdag og tid for boken på vent hos beathesbokhjerte
Denne uken har jeg en lydbok på vent.
Savner deg av Harlan Coben
 
Fra baksiden:
Kat Donovan, NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve onlinedating. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PC’en er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben …
 


5 kommentarer:

 1. Har ikke lest noe av denne forfatteren men lurer på om jeg ikke har en bok liggende, det må jeg få sjekket.... Ønsker deg en fin dag, Lene! :-)

  SvarSlett
 2. Spennende! Har ikke lest noe av denne forfatteren enda, men det tror jeg jammen at jeg må gjøre :) Super tirsdag til deg, hilsen Anette :)

  www.anettesbokboble.com

  SvarSlett
 3. Eg likar godt bøkene til Harlan Coben, men akkurat denne boka har eg ikkje lest enno. Det er Kim Haugen som er innlesar av lydboka ser eg; han pleier å vera dyktig.
  Håpar du får ei fin leseoppleving med denne.

  SvarSlett
 4. Denne boken syntes jeg var veldig bra. Jeg likte ikke så godt den som kom før den; Seks år. Men med denne er Harland Coben tilbake i god gammel stil :-)

  SvarSlett
 5. Oj, det låter verkligen spännande! Jag känner inte till den här författaren, men tänker undersöka om boken finns på svenska. Tusen tack för tipset! :-)

  SvarSlett