mandag 2. februar 2015

Ukens lydbok


Det er tirsdag men boken på vent hos Beathe har tatt en pause. Jeg velger likevel å lage et innlegg.
 Jeg hører mye på lydbøker om dagen både i bilen til og fra jobb, og hjemme for å få gjort ferdig noen strikke prosjekt :)
 
Så på vent denne uken har jeg lydboken
En hjelpende hånd av Trude Teige
Tidligere har jeg hør på "jenta som sluttet å snakke" og lest "svik" av forfatteren. Jeg synes bøkene er lettleste og spennende og uten for mange grusomme detaljer om vold og mishandling(noe jeg synes mange krimbøker i dag inneholder, og som er grunnen til at jeg leser mye mindre av denne sjangeren for tiden)
I "En hjelpende hånd" møter vi igjen TV-journalisten Kajsa Coren fra "Noen vet". Hun lager dokumentarfilm om sin mor som har flyttet til et sykehjem i Asker. Etter hvert får Kajsa imidlertid en sterk fornemmelse av at noe er galt.

En gammel dame forteller Kajsa at noen "kvitter seg med" pasienter. Like etterpå dør hun, og en sykepleier som har undersøkt kvinnens påstander, forsvinner. Så blir Kajsa involvert i en annen kriminalsak: En ti år gammel gutt, som har vært på fotballtrening, blir meldt savnet. Når Kajsa begynner å forstå sammenhengen mellom de mange uventede dødsfallene på sykehjemmet og de to forsvinningene, står det om livet - ikke bare for Kajsa.
 


1 kommentar:

  1. Jeg synes bøkene til Trude Teige er veldig bra, jeg har nå lest dem alle sammen. Jeg holder også på med et strikke prosjekt men har sett TV mens jeg strikker. Det er ingen dum ide å begynne og høre lydbok istedenfor!

    SvarSlett