tirsdag 3. september 2013

Boken på vent

 
Da er tirsdag og boken på vent hos Beathe. vil du se hvilke bøker andre har på vent eller lage et innlegg selv gå inn på linken
 
 
 
Jeg har nok en gang en lydbok på vent. Det er så herlig og avslappende å høre på mens jeg kjører. Sitter jo i bil i overkant av 1.5 time hver dag
 
Kate Morton- Tilbake til Riverton
 
Sommeren 1924 under et glitrende sosietetsball på et engelsk gods, inntreffer en tragedie som vil endre mange menneskers liv. De eneste vitnene er søstrene Hannah og Emmeline Hartford snakker aldri med hverandre igjen.
 

Vinteren 1999. Nittiåtte år gamle Grace Bradley, tidligere hushjelp på godset, får besøk av en ung produsent som lager film om hendelsen på Riverton. Gamle spøkelser blir vekket til live, og minner baner vei til overflaten. en sjokkerende hemmelighet er i ferd med å slippe frem i lyset.


 
 


5 kommentarer:

 1. Gleder meg til å ta fatt på bøkene til Morton. Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Åhh, den boka synes jeg er fin=) Gled deg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Dette er sikkert den perfekte bok å ha som lydbok. Selv er jeg litt mettet på denne type bøker er det slettes ikke usannsynlig at jeg leser den en gang :)

  SvarSlett
 4. Åhh, jeg er så glad i Kate Mortons bøker, og da spesielt denne! Kos deg, den er så flott :)

  SvarSlett
 5. Har ikke lest denne ennå, enda den står i bokhylla:) Fint med lydbøker, hører når jeg drar til og fra jobb og av og til på lange gå turer, eller ved trening:) Koselig! Kos deg videre!

  SvarSlett