onsdag 20. juni 2012

Bok på vent

Ukens bok på vent hos Beathesbokhylle kan du se her http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/06/boken-pa-vent-3.html

Min bok på vent denne uken må bli en bok jeg ikke har hatt så veldig lenge, men som jeg gleder meg til å lese. Nemlig Arven av Katherine WebbEn mørk og kald vinterdag like etter bestemorens død, vender Erica Calcott og hennes søster Beth tilbake til Storton Manor. Det er et stort og imponerende gods hvor de tilbrakte idylliske somre som barn.
Da Erica begynner å rydde i bestemorens eiendeler, blir hun overstrømmet av minner om barndommen og om sin fetter, Henry. Henry forsvant sporløst fra godset mange år tidligere. Og uvissheten om hva som skjedde den skjebnesvangre dagen, har splittet familien og ført til uvennskap og dype konflikter.


4 kommentarer:

 1. Så kjekt at du ble med Lene:-) Åh,denne har jeg hatt stående lenge, men etter å ha lest en ny omtale av denne boken nå nylig så har den blitt dyttet opppver på "skal lese" listen min.
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Leste om denne på nette og måtte bare kjøpe den. Men har en liten liste for sommeren som jeg tenkte jeg skulle lese først. Ferdig med de to første, så kanskje det blir plass til denne før sommeren er over også. Ha en fin kveld du og :)

   Slett
 2. Hei Lene GRATULERER - Du har vunnet på min give away som ble trukket ut i dag, du kan sende meg en mail til charlett2012[æt]gmail.com Slik at jeg kan sende deg premien på shampoen og balsamen. :-) ha en flott kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy. Tusen takk. Sender deg en mail med en gang :) Ha en fin kveld

   Slett