søndag 1. november 2015

Oppsumering oktober


Da er allerede oktober over, og det har vært en måned hvor jeg har kost meg med lesing og strikking av lappeteppe. Har til og med handlet noen julegaver og kalendergaver.Bøker lest/hørt:
1. Jojo Moyes, Etter deg
2. Helga Flatland, Alle vil hjem, ingen vil tilbake(lydbok)
3. Helga Flatland, Det finnes ingen helhet(lydbok)
4. Hanne Kristin Rohde, Bare et barn(lydbok)
5. Kathryn Hughes, Brevet
6. Anne Catherine Riebnitzsky, Forbannede yngel
7. Dinah Jefferies, Tedyrkerens kone
8. Vanessa Diffenbaugh, Vi ba aldri om vinger(lydbok)
                   

       

 

4 kommentarer:

 1. Skal si du har fått lest en del, selv om du også strikker lappeteppe, lydbok er jo genialt. Jeg har lest 5 av dine, og holder nok Flatland sine høyest av de fem.

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har hatt en fin lesemåned, jeg har ikke lest noen av dine men har noen av dem på lur så de blir nok sikkert lest snart. Kos deg med lesingen i november også.

  SvarSlett
 3. Lydbøker er noe jeg ikke er kommet igang med. Har tenkt at jeg kunne høre på dem når jeg går tur med hunden. Men det er en risiko jf at da hører jeg ikke syklister, joggere osv som kommer brått på oss bakfra. Strikking har jeg hatt mange års pause med. Tenkte at jeg denne vinteren skulle strikke meg en islandsgenser, men det har foreløpig bare blitt med tanken. Serien til Flatland har jeg lest, og jeg likte nok best den første.Ha en fin lese-, lytte-, og strikkeuke.

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest noen av disse, men et par av dem står på "ønskelisten". Ønsker deg en fin helg med både lesing, strikking og annen kos.

  SvarSlett