mandag 30. november 2015

Oppsumering November!


Da er allerede november over og vi er inne i en av de koseligste tidene på året for meg, nemlig adventstiden. Det er så fint med lys i alle vinduer, og så har jeg en venninne som lager en koselig pakkekalender til meg. Så blir det å bake tre slag småkaker sammen med sønnen min, og små pynte litt i huset. Vi har ingen stor familie så det blir heller ikke noe pakkestress.

November har vært en måned hvor jeg har vært mye trøtt på kveldene og lagt meg tidlig. Derfor har det blitt lite lesing, og mest lydbøker(som jeg hører på i bilen) Men alle bøkene har gitt med gode lese/lytte opplevelser, så er likevel fornøyd

Bøker lest:
1. Trude Teige, Mormor danset i regnet(lydbok)
2. Santa Montefiore, Birøkterens datter
3. Paula Hawkins, Piken på toget(lydbok)
4. Shilip Somaya Gowda, Indias datter
5. Kristina Ohlsson, Milos blues(lydbok)
6. Roy Jacobsen, Hvitt hav(lydbok)

Ønsker alle en fin adventstid :)


5 kommentarer:

 1. Ja, adventstiden er en koselig tid, elsker førjulstiden :-) Koselig med pakkekalender da, har laget klar til barna men tenker hvert år at jeg skal lage en til en venninne,men jeg kommer aldri i gang! Jeg har ikke lest noen av "dine" denne måneden men alle med unntak av Piken på toget ligger på vent her, Ha en fin desember måned, Lene :-)

  SvarSlett
 2. Det er så godt å være inni kakebake-måneden :) Heldige du som har fått pakkekalender, det er ikke hverdagskost for oss voksne. Jeg har lest 3 av dine 6 bøker, og den jeg likte best av dem var nok Hvitt hav.

  SvarSlett
 3. To av dine har jeg lest, men skal lese Mormor av Teige snart også.. Piken på toget var veldig god synes jeg, likte Hvitt hav også. Ha en fin adventstid.:)

  SvarSlett
 4. Mormor danset i regnet har jeg tenkt å les før nyttår. Jeg er nødt å lage meg en liste for plutselig var det siste måned før bokbloggerpris nominering og der er bøker jeg absolutt hadde tenkt å lese før det.
  Piken på toget syntes jeg var bra, Milos blues ligger på nattbordet mitt. Og Hvitt hav skal jeg lese, men jeg har ikke lest De usynlige enda :-) Ha en fin dag, Lene!

  SvarSlett
 5. Flott oppsummering! Jeg har bare lest "Hvitt hav" av disse bøkene, men til gjengjeld var den helt fantastisk :)

  SvarSlett