onsdag 4. juli 2012

Bok på vent!

Ukens bok på vent hos Beathes bokhylle http://beathesbokhylle.blogspot.no/search/label/Boken%20p%C3%A5%20vent

Denne uken velger jeg Mørkemannen av Unni Lindell. Har 8 av hennes bøker og har lest 6 av dem.


57 år gamle Britt Else Buberg blir drept i en høyblokk på Stovner utenfor Oslo. Hun hadde ingen familie, var ensom og hadde kontakt bare med en gammel kvinne på sykehjemmet like ved. Omtrent samtidig forsvinner 19 år gamle Lilly Rudeck fra en campingplass i Østfold.
Cato Isaksen får en vanskelig sak å løse. Og den nye kollegaen Marian Dahle og hunden hennes er innbitt og irriterende tilbake ved hans side. De finner raskt ut at eieren av campingplassen bor i samme blokk som Buberg gjorde. Men heller ikke denne gangen er ting slik de ser ut som. Politiet må nesten gi tapt, før de farlige hemmelighetene kommer for dagen og settes sammen til et skremmende bilde.
Fortiden innhenter både den ene og den andre i denne besettende historien. En skrekkelig løgn setter det hele i gang, og flere skjebner flettes sammen på en uhyggelig måte. 

6 kommentarer:

 1. Ser ut som vi har mer eller mindre samme boksmak=) Jeg har også lest det meste av Lindell. Håper du har det fint. Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Liker hennes bøker veldig godt. God krim. Har det bra...gleder meg til å begynne ferie til helgen!
   Ha en fin kveld

   Slett
 2. Har faktisk ikke lest noe som helst av Unni Lindell enda, men kanskje det er en forfatter som jeg må stifte nærmere bekjentskap med. Denne høres nå i hvertfall ut som en bok jeg kunne tenkt meg å lese.

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes hun skriver gode krimbøker, så liker du krim vil jeg anbefale Unni Lindell :)

   Slett
 3. Unni Lindell er en flink forfatter. Har 1 bok av henne i bokhylla,så jeg burde få lest mer en det. Tror jeg har "honningfellen".

  SV;Takk Lene:) Hadde ikke hørt om den før jeg fikk den i posten. Men spent å lese den:)

  SvarSlett
 4. Denne flotte damens bøker liker jeg:) Har lest ganske mange av bøkene hennes, men har jo litt dårlig husk siden jeg ikke har lest de i rekkefølge. Tror ikke jeg har lest denne, ringte ingen bjeller:) Så noteres ned:)Flott valg av bok på vent:) Ha en herlig helg:)

  SvarSlett