søndag 30. oktober 2016

Oppsumering OktoberDa er straks oktober ferdig, og det har ikke blitt en super lesemåned hverken i antall eller innhold. Det ble bare en lydbok denne måneden, da jeg har hatt et stort behov for å høre på musikk og radio i bilen. Ja ja sånn er det av og til. Det går i bølgedaler. Det har heller ikke blitt tid til blogging. Så dette må jeg få gjort noe med. Jeg blir og uten pc fra i morgen, men håper å skaffe meg en ny ganske snart.Bøker lest/høst:
1. Karin Fossum, Hviskeren(lydbok)
2. Lucinda Riley, Helenas hemmelighet
3. J.K Rowling, Harry Potter og barnets forbannelse
4. Jojo Moyes, Paris for en

3 kommentarer:

 1. Riley og Fossum har jeg også lest, likte definitivt Fossum sin Hviskeren best :) Lykke til med ny pc, sånt er alltid spennende!

  SvarSlett
 2. Jeg har lest tre av disse, Harry Potterbøkene har jeg ikke lest.(Men gitt til barnebarn som gaver). Vi må lese det som passer for oss, og blogge når vi har tid til det! Skjønner ikke helt hvordan de som er i jobb klarer å lese så mye som mange gjør. Jeg er pensjonist, og har dermed mer tid jeg kan disponere sjøl.

  SvarSlett
 3. Hei, trodde jeg hadde kommentert her. Noen ganger sitter jeg på bussen og leser blogginnlegg på mobilen og glemmer å gå tilbake igjen for å kommentere.
  Av dine har jeg lest bare Hviskeren, og den likte jeg veldig godt. Ha en fin lesemåned Lene.:)

  SvarSlett