tirsdag 10. juni 2014

Boken på vent!


Da er det tirsdag og igjen tid for å dra på jobb, etter en fin pinse med nydelig vær. Tirsdag betyr og boken på vent
Denne uken har jeg en lydbok på vent.
Det stumme rommet av Herbjørg Wassmo

Dette er andre bok i triologien og Tora fra tusenhjemmet. "tyskerungen" som ble misbrukt av sin stefar


Til tross for at Tora kommer i kontakt med nye mennesker og til og med får en kjæreste, blir hun gående alene med hemmelighetene sine. Det er så mye hun ikke kan snakke om, for hun er «tyskerunge», og hun må skjule at hun er blitt gravid. Stefarens seksuelle overgrep har gitt henne en kunnskap om seksualitet som gjør at hun må bli ensom.

9 kommentarer:

 1. Leste ferdig "Disse øyeblikk" av Wassmo i helgen og lurer på om jeg skal lese Tora-trilogien. Jeg har hørt så mye positivt om den :)

  SvarSlett
 2. Har første boken i en samleutgave som jeg har, så den skulle jeg fått lest en gang. kanskje til høsten..... Ha en fin dag,Lene:-)

  SvarSlett
 3. Jeg liker virkelig godt Herbjørg Wassmos seneste bøker. Jeg har lest alt fra Ett glass melk takk. Men jeg burde virkelig få med meg Tora bøkene. I lys av hva forfatteren senere har sagt, om at Tora er henne, kan man lese dem på en annen måte. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 4. Nå fikk jeg lyst til å lese om igjen noen av de første bøkene til Wassmo. Sterke saker, og godt skrevet!

  SvarSlett
 5. Dette er en bra bok, i alle fall var den det da den kom (det var da jeg leste den , den er nok ikke så spesiell i dag som da, da temaet var veldig lite skrevet om)

  SvarSlett
 6. Har ikke hørt om boken før, men virker spennende :-)

  SvarSlett
 7. Har lest den første boken om Tora og likte jeg kjempegodt. Utrolig spesielt å tenke på at det er så mye om forfatteren selv i de bøkene. Har allerede denne liggende i bokform, skal forhåpentligvis starte på den om ikke så alt for lenge. Har jo så mange leseplaner:) Ha en fin kveld og kos deg med lydboken!:) Wassmo har jo så vakkert språk:)

  SvarSlett
 8. Denne trilogien likte jeg svært godt da jeg leste den for mange år siden, kunne godt tenke meg å lese den om igjen :)

  SvarSlett
 9. Denne serien har jeg ikke hørt om før, så takk for boktips! Den virker interessant, men også veldig trist.

  SvarSlett